歡迎啲想砌模型嘅巴絲入黎 (46) 砌生豬肉

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
淨係玩過max噴 未試過勾邊噴 驚奶野係咪細風細油慢慢勾哂邊 跟住成舊噴白色?
之前無聊試過當練野噴黎玩下
max噴係簡單D 打圈黎噴 容錯率較高我覺得
玩勾邊我隻手閪 未去到高手們咁勁 一出界條線唔夠直就好肉酸
係側邊位補多層白都遮唔到咁 好柒
類似FB成日見到個D濃邊陰影一舊舊

想補偷膠位用錯牙膏補土,可以點補救?
面用返ab補土得唔得?
得既,牙膏補土害撚死人
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3389305991125812&id=765025463553891
future formula呢排做緊優惠,a zone衫有折,你睇下有冇岩洗(相簿有現貨相)
得 打磨翻遮
都係用番max噴算 max噴好簡單
好過好多日本channel置頂左佢啦不如
模型台頭post同置頂=垃圾
近期砌緊hg鐵甲萬能俠,素組完成左,諗緊消光好,定噴光油好

另外有隻新三一未砌,想試下上色,上tb買左堆水性,主因係我未買抽風機,又唔想買太大座,但水性好似著色唔太好?
https://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000003905/
3月已經係UK
有冇巴打可以話我知應該點訂
cls 改件都有特典
齋件冇支炮
唔訂,食炒/衝現
Keroro又開始出返模型幾過癮 ,有d心動想買返隻黎玩
Amiami
amiami唔是話轉外國地址好煩?
Amiami有國際版係會寄外國
https://www.amiami.com/eng/

咁樣得唔得?
講緊送貨轉地址
宜家訂要用香港地址
Amiami未出貨都可以改地址架, 國際版去返modify existing orders就改到
ship前 confirm果下仲可以改地址
巴打坐咗幾耐? Keroro有新模型都好耐嘅事
Jenic好多基本操作已經講晒,係差在個英文字幕真係基本維生到不得了,佢噏一大輪都係一句就算。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞