有冇試過同網上既女傾到冇嘢傾

332 回覆
220 Like 5 Dislike
梳 霸咗個po
9成

用呢個做例子
應該幾難溝加港女
啱傾就自然會傾唔啱傾就唔同你傾
好正常
樣唔算好正, 但應該都大把仔埋身
傾咗差唔多一個月以為幾夾發覺係俾人當樹窿,最後一次已讀咗佢無再搵大家
做女朋友都幾正
點發覺?
不要暗戀,去強姦。人生沒有那麼多時間給你演內心戲。愛她就去搞她,喜歡就去強姦。表白有什麼用還是會被拒絕。追不到就下藥,翻臉就發裸照。大不了蹲監獄,你連監獄都不敢蹲還好意思說愛她。出來之後找到她繼續強姦,強姦到讓她開始懷疑自己的人生,讓她覺得她人生的意義就是被你強姦。
咁如果我溝到呢個level 已經唔錯
從交換咗tg後8成對話圍繞佢返工同老細幾咁仆街,有兩成係我問佢嘢再延伸去深層次啲既嘢。10次我覆完佢辛酸既回應再分享下自己嘢,8次佢都係skip我繼續講返工嘢,後尾有係其他post問過個個都話我俾人當樹窿我再認真諗下其實係,所以最後已讀完佢互相無搵大家差唔多一星期lu,我都嘗試識其他女仔。

不過曾經我有問過佢出唔出街佢話除返工都唔想出街因為屋企有老人家唔想惹到佢地,我唔知佢係藉口定點但我都幾欣賞佢呢樣嘢
你啲網友? 擺上嚟唔怕佢睇到?
就黎8個月既經過
之後識得個澳門既 傾左幾年都 斷左都唔知點搵返佢
而家有個有好感既傾左差唔多就快幾個月
感覺佢唔想出街 唉 屌
有邊次唔係咁?
傾咗咁耐唔會上心架啦
可以隨時不讀不回就消失 然後換人傾?
上面打錯
傾咗咁耐唔會上心?
樣出事定係人地有拍拖?
唔係啊 佢秒回我 就算唔得閒都一定會秒覆下次再傾咁 佢有陣嗰邊四五點都照吹水 不過大家一開始好鐘意對方 但因為距離一齊唔到 佢依家有女但都我係佢心入面有啲位置
建議可以同有potential 嘅人做朋友keep contact 先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞