[跑online]集中討論區(13)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
咁姐係每50分一級
吊之前釣個d無撚用?
睇到眼都突撚埋
咁垃圾嘅遊戲體驗仲想人課咁多 發錢寒發到傻撚咗
見到個金額完全零意欲課

個人認為一個月內課得出呢個數嘅人應該唔會好缺vip商店嗰堆野
平時少課or冇課開嘅人又唔會肯無啦啦課咁多
課到上去都仲要再用錢買裝
爛鳩game邊值一個月課5000蚊
玩左近6年都唔知有無課夠2000
黑谷主要係用啲人魚眼屎嚟偷我地啲魚同箱

裝呢家野個個都差唔多架啦
到最後咪又係靠技術
最近活動個亨利城咁
唔識跑嘅全套神裝咪一樣開頭就死
識跑嘅正常平民跑場裝都可以跑到一分鐘內

課少少買角/間唔中出嘅活動野又無咩所謂
要人課幾千升呢個所謂VIP 仲有今次個sss無底洞活動真係笑左
話說頭先睇到個sss活動詳情
釣魚一定要係公園唔可以農場?
一定要用竹竿唔可以機械竿?

同場加映黑谷又想當人白痴

每日課800點去為個活動點數單日*4?
唔知個排行榜上面會有幾多個真人呢
咁之前釣d人魚的眼屎可以做咩
淨係可以喺公園釣 應該易啲捉外掛掛
唔俾用機械竿 應該就係因為可以用嚟晒鳩晒我地支桿嘅時數
成2分鐘先一條,黑谷真係想我地釣通宵
個活動20名以下嘅人好似Check唔到分
笑咗,課金嗰啲冇止境係咁釣同買
其實都幾撚好笑
有邊個會比5000銀就係為咗買佢嗰幾件裝
跑Online聽個名
講出嚟話課金仲要5000幾都被人笑啦

佢係醒少少就做量啦 平價多人買好過

而家咁撚樣有邊個去幫襯佢
我入棺材嗰日都唔夠膽同人講
我拎$5000跑Online買一件裝
其實真係有 Facebook見唔少
買邊件裝要5000
買左100點諗住釣下學園野都好,點知淨係釣到料,又係唔改,仲要係農場釣,即係1分都冇
神奇昆錢蚯蚓
有個波鞋遊戲時間近千個鐘,懷疑佢係GM
最近玩返唔知咁多,佢無啦啦send request俾我
我tb較性別女,條友係咁add我,好撚煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞