[跑online]集中討論區(13)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
咁我都算好彩,第1同第3都抽左唔夠1千幣就中,係第2要保底先得
不過都係唔夠幣換幣裝,抽左成110個箱就1個尋踪福袋都冇,換得果2個,夾埋做任(4-1)都係得5個
btw,岩岩發現扭曲場幾易出鎖箱,玩幾場就有1個
回坑好似冇野送?
同問
咁靜
活動田收唔到年糕
頭15先有sss
又要準備開箱中垃圾
5分就有 即係釣5粒眼屎就有5個箱?

課晒佢啲on9蚯蚓同on9彩虹板都未必上到頭15
on9先會課
sss得鞋同寵叫有用
其他根本唔會比現有跑場裝好用
仲要考慮埋官方ban唔ban到/會唔會ban外掛狗後台狗

要上vip 8 依家先6
下 我屌啊 每個月會清㗎
屌咩 咁唔撚課喇 成5000先上vip8 on9
上個月課6刀到vip6都未齊今個月已經唔想課了
CLS 黑谷想人每月課半萬畀佢?恨錢恨到想執笠?
邊度講?
$5000打機其實冇問題

但係任由外掛 完全失衡

好似港共咁 唔值得再俾錢佢
http://www.talesrunner.com.hk/event/202010FishingRanking_Gluttony/

人魚眼屎1分1粒呀嘛?
佢下面個鳩表話分數達5就有5個鳩箱
係唔係咁解 ?

仲有佢最低寫撚咗行細字:
如每期總暴食分數達250,即可獲得「7大罪 - 暴食箱子」13個

BTW 鳩谷個柒網連Caching都搞唔掂
要Hard refresh先睇到最新消息
佢個小編係咪有語病,完全睇唔明佢送箱點計。
課完仲要掛機釣魚
諗唔明點解仲有人課咁多落呢隻game 到
佢係咪打錯字
例子話光光150分有5個箱
係1+1+3
係咪指150分先等於個表所謂既「3」
佢點會咁好死5分送5個箱
掛1個鐘機一定有啦
多數係
同埋佢description 最後話250就攞足13個箱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞