[跑online]集中討論區(13)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
綠龍同個長沖個人覺得收多左~你啲長沖2對鞋夠晒做
反而覺得你要抽下扭蛋機上16速同課下寶石箱上10%
如果你係玩左一排,知道個砌裝方向嘅就唔洗理我上面講乜了
黑谷提都唔提下
長衝背係咪個咩立體機動裝置
印象中加得0.5秒 仲要霸16速翼個位
係, 見賣15蚊買嚟玩下, 依家有埋16速嘅時代真係冇用
以前會好用啲
15蚊你買得開心就是但啦
望到堆裝有少少心動不過都係不了
宜定愈黎愈忙都無咩時間玩
同埋要嘅裝免費途徑攞到嘅都齊得七七八八廢事煩
綠龍用嚟玩炸彈場都唔錯 (但唔收都得)
平時一定係人魚萬用啲

長沖你指個背定對鞋, 對鞋係有用嘅
個背純粹買嚟玩下 (其實唔收都得)

同埋以經上咗16速同10%, 但永遠唔會夠人快, 好似一堆人都有17速鏈咁
我睇返人哋以前拍嘅片, 原來曾經活動扭蛋機嘅2-10獎係17速鏈, 所以啲人抽咗起碼2年, 我嗰時冇玩到真係唔知點追
係, 一開學都忙到爆, 同埋依啲買裝玩就好似射完精嗰一下咁,
進入咗賢者模式, 突然對隻game 失去咗啲興趣
可能又休息一排
正常跑分別唔大 係跑直線先離譜
依家好似隻兔去探索都有機會攞到17速鏈
係, 主要就係魔書同炸彈兩個場特別明顯, 同埋輸咗會好唔舒服, 因為依啲都係啲屈裝嘅場, 冇乜技術可言, 差依一速就好難追
唔知幾耐先中到個箱
總共中過三次
兩次阿努一次普通加能力
開唔到17速鏈
同埋人地幾年幾年咁用
我開到都係得一個禮拜
賢者模式
開學真係好撚多野做
仲有啱啱紫太陽神升紅星神
望住條長到hihi exp bar已經唔想理
回坑仲未砌到上10% 好似殘廢咁
入個人想挑下時間最盡都係金牌
不斷扭活動扭蛋機就得
我都只係上咗10%幾個月
最勁可以一粒石加到幾多? 我最高個粒得0.32%
仲要得勁少 應該有排先夠數
鑽F唔洗升最高啦,2lv夠用
升咗黃I先
0.32%最高了 5星同4星差0.02% 所以冇乜所謂 3星都係+0.28%

鑽F 0.32
黃I 0.16
我內裝同外裝件衫都塞滿哂鑽F, 所以咁已經有0.32*12=3.84%
傲嬌淆底
話說個月兔年糕換咩好
扭蛋機爭隻寵 但係要應該無可能靠保底換(2x/140)
但係個frontier箱睇落少伏
之前修孟卷中過 開左20個當時嘅扭蛋幣

谷谷
鬧少你5日啦
谷谷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞