[跑online]集中討論區(13)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
請問咩叫長衝易衝?@@
我上youtube睇片
改完果個NOBOX都唔得
想問下你地係睇邊條片學
你係咪跟足?

我之前用mac機玩都係用改NOBOX-1嗰個方法

如果唔得咁我都唔知了
長=著地衝耐啲
易=早左禁落地都有得衝
我聽朝教你
咪講咗人人都唔同囉
我又冇逼人要信我嗰套,點樣以偏概全
有唔同意見咪一齊討論囉
唔使一嚟就話返人bullshit嘅
唉屌又講咗堆bullshit
負皮返自己先~
隻Game設定上就係釣魚開箱同幸運無關
幸運有用嘅地方就係鍊金、扭蛋、洗高星卡
隻垃圾Game嘅Source Code俾人流晒出嚟好耐
其實近幾次扭蛋我已經覺得幸運提高機率呢樣嘢已經cancel咗我1500幸抽近幾次全部保底 當然可能我本身呢排運仔差
Parallel玩跑大法
1. 開Registry Editor
1.1. 撳Window掣
1.2. 打regedit
1.3. 開Registry Editor

2.搵SystemBiosVersion
2.1. 去呢個Directory:
     Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System
2.2. Double click "SystemBiosVersion"

3. 改SystemBiosVersion嘅Value
a. 可以選擇刪晒佢
b. 可以刪淨"Parallels EFI x64 xx.0.0-xxxxx - xxXXxx"嗰行

最近7次扭蛋(鬼鬼鬼鬼*5 追擊*2)
我1400幸都係得一次唔使保底
不過想知佢source code點樣prove到高幸會有著數
啲人永遠sample size n=1 就話點點點...
之前學園頻同邊境我得1200幸次次都好輕鬆咁中頭獎今次鬼頻同追擊者頻完全唔知咩事
想問一問 呢個方法VM用唔用到
我開發者先玩返
玩到宜家應該9部機得1部(惡魔皇冠)唔係保底
反而文森係一抽就中
唔該哂
一陣番去試下
你試下囉 我唔知跑check邊個位
收唔到住
想問下機械魚竿除左用running 指環之外仲有冇其他方法拎到?
值唔值得用running 指環換
同埋想問下珠寶個位有冇鍊金
之前嗰條暮色頸鏈好似就係鍊金?
唔肯定
夢想雨傘除左同人收
係咪就淨係可以靠打遊樂場換個夢想雨衣盒開?
打遊樂場要打~13場大炮先有2500分
有冇其他好橋?
係 永久
唔使修理
想問追擊者頻道有冇得轉隊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞