連登自貼電腦枱或房#12

1001 回覆
25 Like 35 Dislike
咁大間房
係喇叭用線定藍牙?
音質唔錯?
搬開左,冇錢換hm
駁電腦用線 用手機打機果陣先駁藍芽
整體都算對得住個價 不過佢個價位黎講可能有更好選擇
用緊 唔錯可惜賣到咁貴 個有線頭係micro usb

個芒係Samsung 咩型號?
Window 10個藍芽好廢
成日斷 播播下又冇聲 又要重新連接
用緊咩接 洛電腦?
USB連線?
我都用緊marshall 不過就藍芽接駁電腦

痛小小後悔點解唔買隻有3.5線
我用緊+個部 想買買Bose soundlink mini 2 特別版
知唔知可唔可以Party mode 想玩立體聲模式
samsung crg9
一出果陣B&H Photo Video 買
到宜家只係一粒死點
都算好彩
部MacBook每次開機係咪要拎出黎?
原USB 得? 我就咁用AUX
我用aux線 會同藍芽一樣會斷斷續續

會番佢個樣usb充電線 先冇事
係usb 記住用返Bose俾你個條 感覺會好啲 藍芽好大delay
原USB 得? 我就咁用AUX
我講緊呢啲 係零delay
我用aux線 會同藍芽一樣會斷斷續續

要用番佢個條usb充電線 先冇事
唔係壞 windows 10 個藍芽係廢(
試過用AirPod pro 勁lag就算正常一陣會冇咗聲)

同埋藍芽對面粒制係usb連線
如果想用線連洛pc到
唔知係咪只係可以用usb連接
用aux連會斷斷續續
部iPad pro 11定12寸?
11吋
我覺得係windows 10問題......
我而都係用usb連接算

好想買多隻玩左右聲 應該好正

但冇理由買舊款 新出個款要成差唔多3k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞