[IONE] IZ*ONE曹柔理以外成員討論區(14) 線上演唱會圓滿結束!

1001 回覆
10 Like 3 Dislike

From this video
上次開v比人劇透左去錄音,多多少少都估到係ost
upgrade 咗咁多大主唱nim
bilibili有 唔想睇殘體要再等
想問下大家啲kpop海報點收藏?最近間房好潮濕同埋發覺牆身潮濕蟲 想問巴打絲打們正常海報唔貼出嚟會點收埋?包膠?定就咁買file入住

小弟上年有幸抽到izone簽名海報 想長keepJJ插沙求解答
唔放牆 可以放畫筒
我就用中學個畫筒ge 應該普通文具鋪都有
但係我想係睇到既收藏 好似啲人入畫框咁 會唔會好高要求
唔覺會有繁體睇
一係買本裝poster嘅簿
卡簿啲fd 不過for poster
一係就上網買硬框
係咪想點人數
上網買硬框係點 有冇圖睇下
google啦 一係買大塊啲啱poster size嘅硬卡套
記得係有size
都算有嘅 不過無上面講嗰次vlive嘅完整版
佢一條友譯 有時有啲位會冇譯到 日文唔齊
剩係會當先行睇
睇full睇團站
係 不過都幾勁 前嗰排啲v好多時佢出得快過啲大站好多
大主唱唱ost冇人講
追post la
IZ*ONE CHU “MUKBANG CAM”

Yujin: youtu.be/z1EYkDetsBU
Nako: youtu.be/VDX2RsFkWKU
Chaewon: youtu.be/0Ega7RJr4E8
Eunbi: youtu.be/vfjWYCW-wtk
Sakura: youtu.be/WniRyE0w9U8
Minjoo: youtu.be/tvPj2-3ElW8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞