多圖無碼,日本,多穴齊開

190 回覆
149 Like 639 Dislike

唔係好明,除咗密集恐懼外,重有咩要驚嘅情節?
同肥絲大隻做朋友啦
已封鎖會員 屌你唔好再起我底
Blocked
突然,樓主老母又俾十幾萬個連登仔圍住,樓主老母心諗︰「個不肖子一定又係連登放流料啦,不過我上次係殘廁俾成十幾萬連登仔輸大米都無事仲咁high,今次我會瀉你!?」於是樓主老母即時除褲仲舉高埋自己個西擺出一副博屌既姿勢,連登仔見到如此情況,於是話︰「樓主老母,你既勇氣我好佩服,但係你個仔今次又放流料就真係原諒唔到,所以都係打搞曬啦!」之後樓主老母身邊就不斷有啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪既聲音傳出,另一方面樓主老母因為太爽既關係而不斷發出呀呀呀呀呀呀呀呀呀既呻吟聲.....連登仔們同上次一樣都係一個完事之後到下一個,仲有係開始之前都會講番句樓主老母打搞曬咁,直到第十萬個既時候,連登仔見樓主老母已經應付左咁多個連登仔,於是問︰「樓主老母你頂唔頂得住呀?」點知樓主老母竟然反問佢︰「你很想要吧?」連登仔聽完之後,個個變曬超級殺亞人,個個都會考10條A,身高2米幾,條J 300cm長同粗過電燈柱,之後佢地唔再一個接一個咁去打搞樓主老母,而係十幾萬條連登仔既JJ一次過插曬入去,樓主老母即時陰道爆裂!連登仔見到咁就話︰「估唔到個老母同個仔一撚樣咁仆街,你當我地連登仔流架?我講你知呀樓主老母,如果你個仔再唔放D真料出黎,到時幾千萬條火車咁樣既JJ屌你我睇你頂唔頂得順?」係E個moment,樓主老母唔單只後悔自己低估左連登仔既實力,仲後悔點解自己生左個咁不肖既仔,此時佢眼角流出一滴希望樓主改過既眼淚!

樓主,救你老母呀!!!
要睇埋漫畫先得,不過我睇完就好中意富江
咩嚟 有興趣
久唔久就會有一兩個依d傻閪出黎刷存在
唔緊要block多件
呀唔好唔好
係老豆糊塗
藍店正仆街
老豆幫你去黃店買外賣
唔好劈老豆返大陸
圖文無衝突,做咩要救老母
屌你老母
Gif定老母?
gif
老豆,你身體好嗎
睇睇下開始接受到
多謝樓主
屌你
嗰個動畫同漫畫有唔同?燒人肉好驚?
歡迎
屌啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞