黃洋達:同毓民嘅人打邊爐就係匪!

37 回覆
2 Like 3 Dislike
(前熱血骨幹)Cat Cat Leung

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=362523850808345&set=a.247851515608913.1073741830.100011521983645&type=3&hc_location=ufi

22 April ·

今年年初時,毓民司機Jim Lai約咗法國佬李政熙兄弟我及其餘幾個frd去佢家BBQ,光頭達收到消息後,就在熱時編採組秘密群組內說 : Cat姐法國佬李政熙`李珏熙都係匪,去呢個BBQ嘅就係通匪,就係與我為敵 !

下圖係光頭撚達叫個臭閪老婆確認Jim Lai係通匪,及臭閪嘅回應 !

屌你地兩公婆十八代老母臭閪 !!!
Jim Lai係毓民嘅人,Jim Lai通匪,係咪毓民都通匪呀???

屌你地兩公婆十八代老母臭閪 !!!
毓民同我好frd㗎 ! 係咪毓民都通匪呀???

你隻臭閪咁撚有型牙? 可以確認邊個係匪牙??? 你兩條仆街仲惡撚過共產黨wor……

既然咁撚勁就咪撚鳩縮喇屌你地老母臭化閪 !!!
屌你、BBQ係燒嘢食呀
又抹黑
佢真係屌李政熙?
啲花生已經多到唔想食
政事台
又抹黑

抹你老母個死人頭咩
熱狗抹得人少?
佢真係屌李政熙?

李政熙幾日前已經開左鳩達拖
烏合之眾
熱狗事高登了,關連登咩事
佢真係屌李政熙?

佢究竟咩事
又叫陳雲做老師,又開黃洋達拖
佢真係屌李政熙?

佢究竟咩事

呢隻熱狗
佢真係屌李政熙?

佢究竟咩事

呢隻熱狗

垃圾大快活廚房仔

唔係做地產架咩
毓民春袋又被咬一次
佢細佬排國師名單第二選新東架喎,原來係通匪
毓民 成日同人反面
查實法國佬,李政熙點解同光頭達反面?
之前好似好好兄弟架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞