goji苦主區

21 回覆
3 Like 1 Dislike
半年前一時衝動簽左約 係第二日去左退款
到依家都仲未收到錢
每次打過去都係話process緊
想問下有冇人成功退過錢

屌你老母啦仲話七日冷靜期
半年前?咁耐都唔上去搞?
係香港鬥惡先得架wor
佢之前話因為武漢肺炎 所以office冇開
屌我又真係信
一路email佢地都仲話process 緊 先覺得唔對路

即係要上去嘈佢地先得?
2018年1月23日,Goji Studios灣仔分店欠租221萬港元,被業主入稟追討[11]。2020年2月旺角店由於欠租遭業主恒隆地產(0101)入稟,追討逾263.2萬元租金[12],除旺角店被恒隆追收欠租外,同月尖沙咀店也遭業主「大劉」劉鑾雄太太甘比陳凱韻入稟,追繳296萬元租金[13]。 Goji Studios多間分店被指欠租,業主近月多次入稟申請封租令[14]。

間公司咁撚on9
睇睇下原來係買咗california
又話中資,點知咁快冇水
而家緊係唔泵水啦
攞曬班會員啲會費,死都唔退款
然後隔一陣就執笠再開過
不知幾好玩
之前比佢水左續約 第二日打去退錢 一個月後先收到
一個月咁快?
佢同我地講話係十個禮拜內退款
屌2021都黎啦
我每隔兩日就打上去屌撚7佢老尾
你係打上office定就咁cs
cs黎 d態度算係咁
有冇人知佢張1000 coupon有乜用
Goji員工 幫到盡幫
https://t.me/Gojistudiotg
我都搞緊退款
你地係咪就黎執?
吊佢老味打去退錢又話疫情無開工要extend
Goji 命不久矣
真係執都唔會話我知啦但生意量唔似會執
唔似執
Check in 個陣會係咁叫續約會藉
呢排見到d pt係咁圍人sell
又成睇新聞欠租

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200821/mobile/bkn-20200821181202228-0821_00822_001.html
咁個市差就要搵生意架啦
sales唔搵生意 嗰個坐係到 你擔心過我啦
欠租 我相信行行唔止我地都有架啦
呢啲負面新聞係好影響生意嘅 但我自己係公司做就睇到未去到蝕錢囉 除咗真係close零收入
同埋都係個句啦
有咩係Goji嘅問題幫到我都會盡幫
唔少連登巴絲都搵過我,Join會又好,會藉問題又好
我唔敢話每一個都幫到
但我真係會盡我能力去幫你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞