數碼暴龍玩具討論區#23

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
其實唔係。
呢半個月所有機都大跌價。
係講緊非15周年嘅舊版機跌到一千樓下,15周年機跌到二千左右。
然後有大批貨畀人接咗。
宜家淨低唔降果堆,基本已經冇人接,睇住佢地一降再降
未跌夠姐,再跌一樣會有人再接。
越近一月,電波會跌得越犀利。講緊未有ver complete之前,連1999版都賣緊1600-2000,15th上3000喎。
出咗complete version之後舊版得返紀念價值
少咁多嘢玩
又未必,我唔信個個都係買黎玩。
今次complete ver睇個樣冇太一色同大和色,其實都係價值嘅。
而且,部新機一月先有仲有排。
利申,15th已爆機練齊所有獸,新機訂咗三部。
美版機仲係炒到On9
部分啦,美版電波都降咗,我見到有三部美版太一機800蚊,之前部部都過千甚至二千三千
不過復刻嘅係日版,其實應該完全唔影響美版個價
美版電波太一進唔到究極體真係不了
電波都係日版復刻版最正
04機仲係越抄越高,見到6千幾,痴痴地
唔知真定假,有人出價
應該真 認得啲名 有兩個專幫支那人買機
不過應該係044先咁痴線
見到3900未覺得有d癲,之後6千5,真係痴左
1999版得迪路有究極體,美版日版都一樣,都冇計。
不過美版電波好似幾有趣,進化要搖機,睇搖嘅次數決定進唔進到化。
似乎由電波開始,美版已經多嘢玩過日版
一黎炒嘅都係美版機,二黎就算係日版,04機都冇復刻過嘛。
一部玩,一部儲(始終COMPLETE VER),一部傳教
15TH電波應該頂到盡千尾二千頭。再降可能性唔大。
最後進化bd到底幾時出架
講做傳福音會唔會易理解啲?想拖朋友落水
九月二
即係出左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞