進擊的巨人 132話 英肉

585 回覆
23 Like 6 Dislike
韓吉男定女黎
原來係女黎
斷斷續續睇左百幾集而家先知
點解會覺得佢係男.....
我懷疑創哥原本係set佢做男
但被讀者誤會係女
所以就越畫越模糊
大家都殺過對面啲人當打個和算數
讓表現出果種矛盾先最貼地 其他人真係太離地 聖人咁
你有殺過黑警咩
冇你就算吧啦
點打和
個結局走向愈嚟愈似
重要角色一個一個死
最後艾倫滅完世
發覺朋友都死哂
再生無可戀自殺
艾倫生無可戀,可以洗埋自己記憶
雖然唔會咁做
讓除左殺敵猶疑
仲有咩情節係?無時間重睇
魁 果陣講既要拯救艾爾敏,三笠同大家就係講緊唔好比佢地撘飛機追上黎?
唔知宜家女王點
會唔會已經比巨人踩死
唔可能啦,佢係王城 希娜之牆入面,D巨人全部向外踩點都踩唔死女王
?
女巨人喺船上面喎
大家係咪唔記得咗仲有 hisu
呢兩集都無咩佢嘅新update
一講佢又要估多次爸爸
總係覺得去結尾時會攞艾倫得返四年命嚟講

一定會講話咩「和平係長時間嘅事,唔係一朝一夕可以達到嘅blablabla......兩千年嘅仇怨唔可以只用十三年去解決blablabla...... 艾倫你就算可以見到未來,但最多都只係見到四年後嘅記憶,你見唔L到你死左之後嘅事blablabla ......你想要嘅自由同和平係要用長時間堆疊返嚟架,比啲時間啦......」

如果諫哥咁寫,而艾倫又真係受落會好失望

因為我而家、立刻、即時就想要自由同和平啊屌你老母!最快未必係最好嘅方法,但滿足到我嘅慾望。艾倫得返四年命仲叫佢去等?認真,和平同自由係艾倫死左之後先爭取到,但咁同艾倫又有咩關係?佢都死L左啦

有人如果提議到係四年內艾倫死之前能有效馬上達到和平自由嘅方法的話,先去阻止艾倫啦。

我信諫哥會比個真正有效嘅答案出嚟,而唔係模稜兩可好似韓吉一樣嘅答案。因為係佢畫出艾倫問嘅問題之前,佢一定已經諗到答案。
睇咗咒術最新trailer同第一集之後
MAPPA做得幾好吓
真係幾期待巨人
其實咁踩法仲要咩答案 而家已經好似冇左半個大陸 見到艾倫時都唔知收工未
咩第一集?
睇錯巨人第一集自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞