進擊的巨人 132話 英肉

585 回覆
23 Like 6 Dislike
諫山變左富野老頭咁,
太黑暗唔鍾意心郁郁想改結局
如果最尾係大愛結局
真係會好撚失望
希望結局會有twist 如果就咁艾倫殺晒島外人再自殺or比復仇者殺or殺埋復仇者就無乜驚喜
富野老頭患完場大病,成個人變左做白富野之前佢係皆殺之富野黎
死亡筆記我當佢第一部就完左
滅亡結局都幾好啊,希望諫哥唔好改!!
韓吉死左,喊到仆街!
之後仲有

仲有4集有幾多人生存到最後..
其實我一直都擔心韓吉會慘死,好驚佢會比巨人食左!好似Mitche 咁死,真係會好創傷!不過佢現在這樣壯烈犧牲,都算好死的。
其實咁多屆團長,韓吉所背負的包袱比之前任何一屆都大。以前的團長所面對的敵人都是巨人,但韓吉就要一接任就係面對「敵國的人類」!
其實兵長應該都差不多了,他跟韓吉道別那一幕真的超sad!畢竟,韓吉應該是他的最後一位同期隊友了!
下個唔該到光頭仔
實捉到你 逐個清算艾奸
我以前一直以為jean終有一日會接任做團長
我都係
話佢有大局觀
ff配阿明獻計

但諗返轉頭
阿明立功比讓多
仲在生既都無咩人選
團長死亡率咁高 jean唔做都好嘅
想佢活到最後
估明死

由女巨人殺艾
難d wor...
米卡沙應該會阻止女巨人殺艾倫
似主角團最尾死剩啊讓同埋萊納
劫後嘅世界由佢兩個重建
如果艾倫想要嘅係自由,咁佢一定要打破進擊巨人嘅能力。

佢由見到未來記憶開始,就成為左「未來嘅奴隸」,佢自己係112話都講左不喜歡成為本能嘅家畜。聽從記憶嘅指引,不就是「命運嘅奴隸」咩?

可能佢同始祖尤利爾一樣都等緊有人嚟話佢知佢係自由嘅,唔洗受「未來嘅記憶」束縛......

未來不只一種可能性才是「自由」啊。

如果三笠佢哋睇得穿艾倫對自由嘅渴望,或者艾倫自己解破命運嘅束縛,得到最終嘅靈魂上嘅自由,故事就結束啦!(希望係艾倫自己打破啦,因為自由從來都唔係他人賦予嘅)

我哋唔係命運嘅奴隸,而係會反抗嘅獵人
你估阿撚用地嗚又係真係想救島上啲人咩
佢用地嗚殺哂其他人都係想確保104班fd真係安全
講到尾人都係自私 都係為左自己想守護既而活
你估如果島上其他人包括弗爺搞佢104班fd阿撚唔會做低佢地?
韓吉可能除左佢個班同團長兵長之外根本wfc其他調查兵團既同伴
話就話係兵團同伴 但唔好睇到大家既感情好似同親人咁好啦
wfc兵團同伴但係care敵人?
再者佢死前見番兵團個幕都叫wfc?
見返同伴係感到恩慰 等自己係黃泉路上唔孤單
但唔代表佢地重要到要幫佢地殺人報仇
阿撚夠見到萊納 又唔見殺左佢報仇
仲講埋啲咩明白萊納點解會咁做
你試諗下萊納殺左阿明同mikasa阿撚仲唔即刻殺左佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞