啤梨晚報即時討論區 (16)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
最開始煽風點火嗰個好似係姚冠東囉,先係話阿正喺前線記者已經係頭面人物,即係向D狗提水呀?仲有,去到第二節,啤梨已經開到口話唔想講,姚冠東仲要繼續撥火叫佢講。呢條友左右開弓都算毒喇。
我唔熟呀正
但感覺上佢係一個好人佢有時都會幫其他同路人網台做宣傳又幫下啲食過既黃店宣傳下(唔係拍片嗰種)做live勸力會照顧下行家

不過有一班人喺度搧風點火係真
呢度咪有人搧風點火囉明明啤梨都唔係咁既意思
但啤梨講嗰陣啲語氣都幾重
變咗直銷台
以前我覺得匡正麻麻(因為講野唔流利一舊舊),但呢一年真係睇住佢努力改善進步好多 同埋佢應該都唔係鳩屎城府深個類,睇下之前巨人歌利亞啲是非佢反而似淋善畀人恰多
不過啤梨當時啲語氣太重,其實諗返,點解大 Mike牛精文本身現代豪俠傳班底都反面,唔係冇原因,大家都係咁高咁大,未必接受到你下下係大佬咁樣教訓人
山狗好似2016係mihk已經講緊
仲有你是歌手、華燈夜總會、錄cd、飲食節目。
綠色巨人單嘢更加明顯啦,當初係佢開咪屌柒其他記者先
佢請到咁多人上嚟,證明佢人緣好好
15年開始都好好啦 老實講唔係上年班狗癲撚左咁射盲人又眾目睽睽出老黑打市民既話,仲大把人寧願做豬含淚同政府又傾又砌
牛精文都反左面咩?
查實如果啤梨哥講得出口
應該自己都要諗吓發生咗咩問題咯

點解會唔同佢講定
然後點解啤梨哥呢句又喺節目講
唔係直接同當事人講

然後仲俾位閪東借題發揮
利申:無再睇啤梨晚報
改咗剩係睇最正分析同直播
山狗無計, 開新台無耐就反送中
勤力脾氣好係一件事 但如果佢冇講聲又係另一件事
你溝埋黎講做乜 如果真係冇單聲緊係唔啱啦
根本呢單野係小事有班人係到化大
而且林冇交帶唔啱又spin落冇咗林會點點點
跟住又有班癲佬鳩借d意屌話搵姚冠東做囉

痴撚線
就算係,啤梨咁重語氣咁樣公開講,有冇尊重過拍檔?做晒資料幫你搵埋阿東仲想點?比着其他人,就會話出去要做直播,資料就你自己搵,講真啤梨份人係點,睇吓點解咁多同佢合作過嘅人都會反面,都略知一二
嗰份實體報紙點樣?問心,如果真係關心拍檔喺出邊嘅安排,點會對嗰張報紙愛理不理,到而家都出唔到,佢關心嘅只係佢啲產品同埋直銷,仲要成日少少嘢就狂鬧嗰啲網友,之前嗰個艾文補習社同埋骨灰龕嗰邊,咪又係同啤梨反面。佢咁樣係節目咁樣講,就真係小事化大囉
所以你呢種人都係仆街㗎啦,如果我有個拍檔咁樣喺出邊搵命博,我高興到嚟唔切,唔會挑剔咁多,反正資料幫你搵晒,又叫埋亞東上嚟,仲想點撚樣?使唔使節目公開咁樣講?然後就引來啲人咁樣批鬥自己個拍檔,有冇尊重過人?上次西西直播,同埋大 Mike自己Facebook度,都話已經同啤梨唔再係朋友,仲有邊個喺佢面前提起啤梨,佢就會block邊個,牛精文就講過,曾經想過啤梨屋企幫佢整野,結果仲要比人哋鬧返轉頭,話呢世都唔會再上啤梨屋企幫佢整野
分化撚
其實有咩咁大件事
下次交代返咪得
未就係
賣野要人等幾粒鐘反而spin走左
我都係表達下匡正應該係個好員工好拍檔
都係果句
我覺得阿正唔係D 冇交帶嘅人 你話方哥就似係姐
應該係溝通上出咗問題 (例如透過第三者交帶落 或者啤梨太忙miss左姐)

啤梨同阿正係做左咁多年嘅拍檔 點會因為啲咁嘅事炒 大家男人老狗
咪咁快踢爆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞