啤梨晚報即時討論區 (16)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
有東哥咪夠囉
林匡正有冇都罷啦

東哥好野
全民參政簽乜撚呀?媒體嚟架咩?出過乜野報導呀?
之後⋯⋯

啤梨:喂肥瀝,阿正跑左去開跟live唔番黎?佢之前有冇同你講聲?

瀝:吾知牙吾知牙吾系牙牙
出圖又慢 又成日唔熄咪
笑左,大家都係焦土論信徒
最正分析成日無推播都會有7k人以上睇
仲要經常閒日不定時,其實個view都算係高
夜晚啤梨晚報好多時啲内容一樣,只不過係轉左生果哥演繹好笑啲
仲要成日波子強上黎,睇都廢事,係有心選就花時間落區做街站啦屌
不過無乜野既
啤梨牙正老拍檔
無咩計較
咁都做到生意,果度好野
好想知啤梨無林匡正個台可以run到幾耐
定變左mihk
將佢個名放你句野最後就差唔多
如果冇咗林匡正呢年幾出去做直播採訪,其實個頻道有冇咁多人訂閱同埋收睇?冇咁多人認知同埋認同,有冇咁多人會上嚟買嘢?嗰份實體報紙搞咗去邊?而家林匡正再去做直播採訪真係搵條命博,其實資料都同你搵埋,臨時拍檔又會幫手搵埋,唔應該咁樣公開埋怨囉,始終出去做直播嘅風險好大,應該要體諒林匡正,今晚第一節嘅時候仲有幾個網友搧風點火,真係好仆街
我都感覺到好似係埋怨出去做直播做得太多,但係社會發生事就要出去做直播㗎啦,唔通下下喺度做冷氣軍師咩,睇得出林匡正鍾意佢出去做直播,係關心同埋熱情,而唔係郁啲就話講呢啲題目好悶唔想講
林匡正今日將軍澳直播都比個五毛撩起把火,直接講明生意係啤梨搞,佢負責編排新聞流程,做直播會搵嘉賓代班。

而家外出採訪冒住黑警亂拉風險,做直播係守護真相。加上唔止一次佢話唔做啤梨晚報好閒,可以比姚冠東做曬,聽得出心灰意冷
你睇番啲view數就解釋到一切....
實體報同電影山狗2019講到2020,變曬海市蜃樓
啤梨係話阿正唔做節目最好同佢講聲,唔好等到6點見到有嘉賓上嚟先知佢唔係度咋喎
幾時有話佢成日出去
唔敢講好多,但家陣班聽眾一定有唔少係匡正勤力做live拉過黎,問心有幾多聽眾一直跟足蘭花/豪俠咁耐丫,兩三年前叫啲朋友聽啤晚講焦土啲人當你青山走犯
總之匡正一定岩
證明大家都係同盟齊上齊落
焦土fans
係多咗販民搞到不倫不類啫
啤梨由頭到尾都係焦土派
我自問都算遲
15年先開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞