唔訓既你 依家做緊咩野?

536 回覆
0 Like 1 Dislike
又黎無病呻吟
人少少 講下我呢隻asso仔做乜考個試都緊張啦

首先我要介紹一個自稱拍過5x次拖 食過日本仔既肥婆mk同學
佢叫t
仲有佢d姊妹
sem1 個陣我同t 仲有另外3條友一組
speaking exam玩法係lecturer 讀完題目就彈開
我地即時開始講
題目係比舊$你開舖會賣乜 選址同員工人數
我即時接左個波 9 up完就等人回應
之後成組亂up就完場
考完之後t 走去搵另一個lecturer 話唔開心 瘋狂插我唔比佢講
但最後人地聽完錄音覺得無問題
t同八婆團就好憎我

聽日4人一組 有八婆團既人
我都唔知點應對好 照chur盡去講又怕再得罪佢地

做好自己

膠叔呀!!!!!!!!!!!
我對住d八婆對到怕

練下
又黎無病呻吟

好無安全感
全職媽媽放大假好好睇
全職媽媽放大假好好睇

viu tv>?
聽日present,連power point都仲做緊

求其做?

今晚點都要做完,又無得瞓啦
全職媽媽放大假好好睇

淨係睇左jeana trailer
全職媽媽放大假好好睇

viu tv>?

係呀
全職媽媽放大假好好睇

全職布尼睡覺中

全職媽媽放大假好好睇

淨係睇左jeana trailer

好撚慘 係咁俾痴線老母話
想聽我bb唱歌 點開口好

佢叫t
仲有佢d姊妹
speaking exam玩法係lecturer 讀完題目就彈開
我地即時開始講
之後成組亂up就完場
考完之後t 走去搵另一個lecturer 話唔開心 瘋狂插我唔比佢講
t同八婆團就好憎我

怕什麼 grade緊要

我sem 1攞a 的

Keep住啦
Asso兩年啫 嗰啲八婆又唔會再見
唔怕啦

我地班好有趣地分幾堆
八婆團 mk組 巴打s 毒男s
私下不和又要搵對方玩 虛偽到呢
毒男s 就毒男幾個+個行動不便既同學
邊個有事都一定出手幫
mk組無特別
巴打s 即係我玩開個堆 計埋我得兩個女仔
八婆團就精彩
有自稱拍過5x次拖 食過日本仔既肥婆t
有成日扮小松菜奈既k
有成日busking 自稱band仔性格偏激d所以無人明佢既h
有肥tb一隻啦
仲有個男仔個頭好有趣
首先你想像一個光頭佬 頭頂有一堆頭髮長到一pat陰咁撻喺度

千奇百趣呀
追緊朝早fing走既青春 努力溫書中
聽日present,連power point都仲做緊

求其做?

今晚點都要做完,又無得瞓啦

我之前都試過一晚做晒
痴左線
想聽我bb唱歌 點開口好

直接d
全職廢青,正在啟動
全職廢青,正式啟動

佢叫t
仲有佢d姊妹
我地即時開始講
之後成組亂up就完場
t同八婆團就好憎我

怕什麼 grade緊要

我sem 1攞a 的

Keep住啦
唔怕啦

我地班好有趣地分幾堆
邊個有事都一定出手幫
mk組無特別
八婆團就精彩
有成日扮小松菜奈既k
有成日busking 自稱band仔性格偏激d所以無人明佢既h
有肥tb一隻啦
仲有個男仔個頭好有趣

千奇百趣呀

都大專啦 仲玩啲小圈子遊戲其實有啲幼稚
唔啱玩咪當唔識囉

怕什麼 grade緊要

我sem 1攞a 的

Keep住啦
唔怕啦

我地班好有趣地分幾堆
邊個有事都一定出手幫
mk組無特別
八婆團就精彩
有成日扮小松菜奈既k
有肥tb一隻啦
仲有個男仔個頭好有趣

千奇百趣呀

唔啱玩咪當唔識囉

我到今日都仲係唔想同佢地溝通
太煩太多是非

怕什麼 grade緊要

我sem 1攞a 的

Keep住啦
唔怕啦

我地班好有趣地分幾堆
邊個有事都一定出手幫
mk組無特別
八婆團就精彩
有成日扮小松菜奈既k
有肥tb一隻啦
仲有個男仔個頭好有趣

千奇百趣呀

唔啱玩咪當唔識囉

太煩太多是非

當佢地透明算啦
真心朋友幾個就夠

唔啱玩咪當唔識囉

太煩太多是非

當佢地透明算啦
真心朋友幾個就夠

最熟個d反而喺制服團體/中學

唔啱玩咪當唔識囉

太煩太多是非

當佢地透明算啦
真心朋友幾個就夠

最熟個d反而喺制服團體/中學

呢啲固然要keep啦
想當年我year2先遇到我幾個一世好朋友
上面too long cant read
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞