唔訓既你 依家做緊咩野?

536 回覆
0 Like 1 Dislike
點幾返屋企嗰時見到個mk妹跪左係到喊

企喺佢面前 抆碌鳩出黎對住佢

旁邊已經有人安慰,冇人我都唔會走埋去

浪費咗個執屍嘅好機會
有咩嬲得過叫friend外賣雞翼餐 打開個盒得三隻

佢食左?

係 我屌佢老母

唔夠喉

雞翼餐真係缺一不可

浪費咗個執屍嘅好機會

邊到屍呀

失落嘅女人

浪費咗個執屍嘅好機會

邊到屍呀

失落嘅女人

毒撚淆底

十卜

佢食左?

係 我屌佢老母

我尋日同人慶生
我朋友2點落單kfc 叫佢7點送到
但佢冇send confirmation email畀我朋友
我朋友就打去confirm 係咪訂到
kfc就話搵到個record 話冇問題 7點到
7:15都未有聲氣 我地諗住去追下個order
搞左勁耐先有人聽電話
最後傾左半粒鐘先話佢地唔小心cancel左我地個order
屌佢老味 8點嗰陣仲話要我地等多兩個鐘
問佢有冇折 佢話85折 平得幾十蚊 撚狗都唔止咁少啦
大家趕時間先叫外賣 點知本身7點到 變 10點到
仲要得個85折 真係多撚謝
最後cancel晒

屌 慶祝生日 但成班戇鳩鳩咁冇野食
火都黎埋
之後我地去買m記外賣
叫左18件雞 屌佢老味 唔畀醬我地
燥到暈低
打電話去屌鳩佢 因為佢地唔係第一次外賣唔記得畀醬 第三次啦
之後佢叫外賣仔送去我地樓下
盒野凍撚晒都未到
我地就打電話同外賣仔講 叫佢唔洗黎了
而家同莊子玩緊遊戲

佢食左?

係 我屌佢老母

我尋日同人慶生
我朋友2點落單kfc 叫佢7點送到
但佢冇send confirmation email畀我朋友
我朋友就打去confirm 係咪訂到
kfc就話搵到個record 話冇問題 7點到
7:15都未有聲氣 我地諗住去追下個order
搞左勁耐先有人聽電話
最後傾左半粒鐘先話佢地唔小心cancel左我地個order
屌佢老味 8點嗰陣仲話要我地等多兩個鐘
問佢有冇折 佢話85折 平得幾十蚊 撚狗都唔止咁少啦
大家趕時間先叫外賣 點知本身7點到 變 10點到
仲要得個85折 真係多撚謝
最後cancel晒

屌 慶祝生日 但成班戇鳩鳩咁冇野食
火都黎埋
之後我地去買m記外賣
叫左18件雞 屌佢老味 唔畀醬我地
燥到暈低
打電話去屌鳩佢 因為佢地唔係第一次外賣唔記得畀醬 第三次啦
之後佢叫外賣仔送去我地樓下
盒野凍撚晒都未到
我地就打電話同外賣仔講 叫佢唔洗黎了

法國近年m記成日側側駁唔比醬,試過兩次買雞翼餐外賣冇辣醬

係呀屌佢老母
堂食唔畀醬都話問佢拎返
返到屋企準備食先發現冇醬真心燥到想炸左間m記
而家同莊子玩緊遊戲

老子

認真?
Assignments
好辛苦 星期一同二先present 三次
依家星期三四要做paper 都係星期五交哂 而依家唔識做 由十一點到依家都唔知要做啲乜⋯
星期日已經final final 有成三課未睇
真係好煩
利申垃圾asso仔
腸叔返夜?

沖完涼好舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞