[I/A]King’s RAID 王之逆襲#206 全新第十章,歡迎光臨魔導地獄。

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
SONIA TM裝少一堆血都可以用咩?
球女真係上位版凱瑟 佢秒後排仲快過打手
今日試過開副本刷左2個鐘到
最後有3億經
但用左差唔多7千幾體力
今晚貼出嚟
我估配裝問題
dps 補師 以外全部都坦?
但係前期配裝唔係咁緊要 好快換

試下練隻男盾 減龍攻速易打好多
練左100 lv, 而家卡左係T8-3
咁等你貼完倉再睇睇
個自動上裝 係咪自動攻擊最大?
我大約整完
如果淨計Enchant Option
少咗40%血 Option
但係Ring同Orb比ID Set高好多
不過我唔夠料Upgrade
要升完先知
如果打和既話TM Gear既防同Set bonus完勝啦
TM裝個3技有得出25%血 好似係
諗緊凱瑟PVP洗唔洗刷TM裝
我有計
有2件係+25%血
不過佢唔計入面版
我要用手由頭計

宜家條數係咁
無視UW UT SW比既血同Enchant
Sonia ID Set係4300萬血 204% HP Enchant
如果我整走一件甲
Sonia有3600萬血 145% HP Enchant
宜家我TM Gear
3300血 112% HP Enchant
未計Additional Enchant 25% x2
啫係佢宜家應該同我ID Set差唔多血
仲多咗個Set Bonus同一堆防
宜我個Ring同Orb仲係0*
Ring係Reclaimed
係咪應該咁計
你本身用冰龍?

因為我唔想刷Supression
同埋ID set本身多D血啫係代表坦D
宜家TM Gear似乎完勝
一陣打下PVP試下
我比人用Supression 打幾拳就扣左2億血
啱啱打咗場
唔知係對面廢定乜
打Chase穩定DPS上6mill
平時打多數都係5mill
就算冇完勝至少都係打和
我仲要未Full Upgrade TM gear
我諗TM升得滿應該係勁啲既

不過我未諗到凱瑟點砌
全攻裝
我試過一開場差D被佢秒
我Supression全攻裝啦

都唔夠頭30個隻球女大力 球女仲可以直射後排
ID 6753409

睇落就係無人打條

呢十隻有冇邊隻可以打條?
如果無應該買邊隻
打龍打條最好應該係高爾啦 物理隊既話

同埋我唔知邊隻係你主D 新英 貓弓 米露露都係半SUP半攻咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞