[I/A]King’s RAID 王之逆襲#206 全新第十章,歡迎光臨魔導地獄。

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
商城6000鑽

起手英黎講 男盾 大奶都可以用到後期 凱瑟pvp向

新手簽到7日送飛刀 可以做主d 但依家後期唔勁了
First Day 兌換碼: isolet12a5gray
倪婭做唔做到打手?
睇你對佢既愛有幾深
呢隻偏PVP
我玩到夠6000石再上黎問
有冇靚女打手
未卡關唔心急

自己揀定個老婆先allin 呢隻game投資左資源落去好難返轉頭

又靚女又勁既 大路就係
物理 : 小潘
魔法 : 光法
半sup 半dps
沖左攻速比該隱即刻勝率高左超速變形

大概咩意思?
黑奶s2加攻速係乘唔係加?
所有攻速buff都係乘唔係加
同類相加 不同類相乘

例如 裝備攻速1600+黑奶buff+兩個T2奶天賦
=1600 * 1.5 * (1+0.15+0.5)

然後攻速唔係加1%就快1% 因為隻game有限frame數
所以係分階段 不足1frame既話係唔會變快

例如你招技個施法時間係10frame
咁階段1就係要12%攻速就變成9frame. 1-11%既話唔加攻速
階段2, 8frame就要25%攻速
如此類推

然後 每個角色既攻速階段都唔同 所以.....知黎都無咩用
https://www.youtube.com/watch?v=Igqru6hN-QA
大概咩意思?
黑奶s2加攻速係乘唔係加?
所有攻速buff都係乘唔係加
同類相加 不同類相乘

例如 裝備攻速1600+黑奶buff+兩個T2奶天賦
=1600 * 1.5 * (1+0.15+0.5)

然後攻速唔係加1%就快1% 因為隻game有限frame數
所以係分階段 不足1frame既話係唔會變快

例如你招技個施法時間係10frame
咁階段1就係要12%攻速就變成9frame. 1-11%既話唔加攻速
階段2, 8frame就要25%攻速
如此類推

然後 每個角色既攻速階段都唔同 所以.....知黎都無咩用

sorry 講錯野

係裝備攻速乘 所有buff相加

所以個例子係
1600 * (1+0.5+0.15+0.05)
= 1600 * 1.7
= 2720
邊個活動神器禮包最抵?
348既有 試練同特價包 都係為左個南瓜
邊粒南瓜
卡在南瓜的鬼
我覺得差唔多,睇你缺唔缺UW/UT,缺既就裝備特價包
唔缺既就試煉包抽下魂石
不過10月會有萬聖節活動,可能會派南瓜
咁都係忍下手先 話晒課金唔平
勁係一時 老婆係一世

遲早出修正
呢到打到9-12 卡卡地
角色都差唔多滿100lv 仲有咩可以做
打龍
升sup刷裝
要練多4個人打?
或者搵人帶
竟然無潔拉 潔拉>光法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞