[I/A]King’s RAID 王之逆襲#206 全新第十章,歡迎光臨魔導地獄。

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔係用樹法同黑奶驅盾咩?
黑奶唔好滿魔用S3就好
退左坑兩年 啱啱down返 完全唔記得左點玩
想問要做啲咩先
當年既主力係球女/蛋女/希歐同龍女
晚晚就係到單刷黑龍 刷裝
世界boss就上隻女僕
想問而家主力係咪都無變
定係出左其他強勢角必拎
經驗藥水唔夠用,副本每日打得幾次
如果你有心玩想追進度又會課少少 我建議買資源帳meta T0 潔拉/潘希 開局

如果唔介意進度 基本上CO練10星 220都仲玩得泛用T1 強度T2 但好在Co攻略文keep住有人update 試煉可以打到10階 但大小沙唔友善 新戰役唔清楚

而家回坑要做乜-> 繼續刷T8龍/魔王 然後研究下大地試煉點打 我估你大約可以3-4階
係咪用200石開經驗副本
唔開忍下手食卷打經6階夠 缺卷就夜晚11點30~45食 daily加倍+1小時卷+1日卷 連打2次6階
無晒經水,呢家到7章卡卡地
竟然..咩team拎左自選4屬未
咩黎
用緊 潔拉 希婭 艾希莉卡 史嘉蕾
條team唔得 希亞同史嘉蕾都要換 仲有咩角色 影個角色表黎睇下

史嘉蕾廢?
禁入是但一隻角色左下框有個全部角色 影果個表
升龍奶蛋妹
公主PVP英、琴奶5星專武先有用。
蛋妹係邊隻
如果買英,建議買邊隻
用住 珍 潔拉 蛋妹 龍女先
潔拉流動 大小沙都打得 法隊首選
蛋妹=安尼特
唔洗買,你買完都升唔切
我以為係要角色平衡,原來要組法隊咁我主升都係潔拉,其他可以換
買英買邊隻好
隻game主要魔法同物理
先決定好玩邊邊先再揀練咩英
但物理好難起手
我主練 潔拉,有潘希專武,係咪可以拉隻潘希入隊
屌,我明啦
屌,重玩算,之前鳩升,還掂都玩得2日
玩魔攻隊,主升潔拉,組咩人好
我覺得唔洗重練 你個帳唔似新手帳已經咁多角色又一堆紅寶

4人隊 T5 珍 潔拉 安妮特 萊雅絲
8人龍 男盾 珍 潔拉 安妮特 萊雅絲 拉薇兒 蕾哈特娜 墮落女主 夠資源就補隻有專梅伊
諗好咗,潔拉+珍+蛋妹+蕾哈特娜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞