【最後衝刺】代做暑期作業服務

50 回覆
27 Like 17 Dislike
各位小朋友, 聽日就要返學啦, 唔知你地做哂功課未呢?
不過有我就無煩惱, 有我地幫你地做暑期作業就無有怕!

上門幫小朋友做暑假作業﹗
(標準答案,d字整齊。)

本公司擁有龐大直昇機機隊, 跑車車隊, 連快艇都有
即使你屋企o係離島, 我地都保證20分鐘內到你屋企﹗

小一升小二--小五升小六-- 中文20蚊 英文20蚊數學15蚊
小六升中一-------------------- 中文30蚊 英文30蚊數學20蚊
中一升中二-------------------- 中文35蚊英文35蚊數學25蚊
中二升中三-------------------- 中文40蚊英文40蚊數學30蚊
中三升中四-------------------- 中文45蚊英文45蚊數學35蚊

閱讀報告:
中文簡短(250字)-------------------- 高水準30中水準20低水準10
中文詳盡(600字)-------------------- 高水準100中水準70低水準50
英文簡短(200字) -------------------- 高水準35中水準25低水準15
英文詳盡(400字) -------------------- 高水準110中水準80低水準55
其他(數理, 歷史,中英同價)簡短(200字)-------------------- 高水準30中水準20低水準10

水準越低越快交課﹗指定書本另計﹗

其他功課(如Project)另計。不接受中四或以上。

加10%費用可要求故意做錯, 用塗改液等服務,加強真實感,以免老師懷疑。

購買服務滿200可獲九折優惠﹗
購買服務滿500可獲VIP會藉﹗

只限香港。VIP 會員下次(農曆新年, 復活節, 暑假)幫襯時可獲七折優惠﹗
10個人一齊搵可摸耳俾d優惠啊 哥哥😭😭😭
收皮啦 梨有茅理過禾地呢啲小學生
今年冇派暑期功課
fail
聯絡方法:tg hugo1991
各位小朋友, 聽日就要返學啦, 唔知你地做哂功課未呢?
不過有我就無煩惱, 有我地幫你地做暑期作業就無有怕!

上門幫小朋友做暑假作業﹗
(標準答案,d字整齊。)

本公司擁有龐大直昇機機隊, 跑車車隊, 連快艇都有
即使你屋企o係離島, 我地都保證19分鐘內到你屋企﹗

小一升小二--小五升小六-- 中文英文數學一律10
小六升中一-------------------- 中文英文數學一律15
中一升中二-------------------- 中文英文數學一律20
中二升中三-------------------- 中文英文數學一律25
中三升中四-------------------- 中文英文數學一律30

閱讀報告:
中文簡短(250字)-------------------- 高水準30中水準20低水準8
中文詳盡(600字)-------------------- 高水準100中水準70低水準30
英文簡短(200字) -------------------- 高水準35中水準25低水準8
英文詳盡(400字) -------------------- 高水準110中水準80低水準30
其他(數理, 歷史,中英同價)簡短(200字)-------------------- 高水準30中水準20低水準8

水準越低越快交課﹗指定書本另計﹗

其他功課(如Project)另計。接受中五或以上, 逐科計(二人同行一人免費)。

加10%費用可要求故意做錯, 用塗改液等服務,加強真實感,以免老師懷疑。

購買服務滿500可獲九折優惠﹗
購買服務滿1000可獲VIP會藉﹗

只限香港。VIP 會員下次(農曆新年, 復活節, 暑假)幫襯時可獲九折優惠﹗
樓主pin this
pin你老母
俾個7折你
絲打豬
想幫全班報 要30種唔同字體
冇問題 pm我 不過要快
咁串因住我po欣宜上黎攬炒
交本吉嘅出去放學偷偷地去簿架拎返啦
冇音樂科嘅
點算呀 要俾老師罰留堂啦
對唔住 知錯 係我唔好
要唱歌?
要作首交響樂金翅大仆佳鳥
濛狗做多咗 唔駛返學仲駛乜交作業
願榮光歸香港啦
online assignment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞