[漫畫] 水原千鶴暨出租女友討論區 (3)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
點解要攬炒
第2張個麻美coser係咪自己本身都唔鍾意麻美
你咁講,第2張個四個應該都好討厭呢套作品
樓下 OK 但下身肥左 d
墨真係嚇撚死…

好似 cos 親樓下都比較無咁易出事…
放過我啦
第2張墨個樣好似冇經費個時啲畫功咁
岩岩LIVE左漫畫
作者係咪本身就想完左套野 但係動畫化左之後搞到依加收唔到科
日本神戶市一名無業男子於 27 日在當地書店欲偷走數本漫畫,其中包含 15 本《出租女友》漫畫單行本,書店店員見男子形跡可疑,便直接通報警方,該名男子因涉嫌竊盜罪遭到逮捕

https://today.line.me/hk/v2/article/%E6%97%A5%E7%84%A1%E6%A5%AD%E7%94%B7%E5%81%B7%E3%80%8A%E5%87%BA%E7%A7%9F%E5%A5%B3%E5%8F%8B%E3%80%8B%E6%BC%AB%E7%95%AB%E9%81%AD%E9%80%AE%E6%8D%95%E3%80%8C%E6%9C%AC%E4%BE%86%E7%9C%8B%E5%AE%8C%E8%A6%81%E6%8B%BF%E5%8E%BB%E8%BD%89%E8%B3%A3%E7%9A%84%E3%80%8D-1ykE3p
本身咪又係拖到仆街 每星期推0.01%劇情
唔覺有打算完嘅跡象,水原都未算真正出道,套戲啱啱拍完都未上畫
而家加埋奶奶過身嘅劇情,重有排寫
又就黎一集
等巴打
157 女朋友與男朋友1
我每集最期待女跨頁
點知作者你畫條仔俾我
樓下好撚慘
和也就收一收皮 細細格咪算
叫做有幅樓下單頁
今話最好睇係店長!
等一星期睇一分鐘時間又完結
下集終於有返水原睇
掛住同惠B慶生
完全唔記得有新一集
屌 睇左30秒咋
樓下食9啖屎先有1啖糖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞