有無覺得狗公呢種生物好得意

8 回覆
11 Like 0 Dislike
純粹討論 唔好對號入座 有感而發 非借刀
咁我識就一個男仔
舊同事來的
係共事緊既時候已經經常性同女仔玩得好埋
咁都唔緊要既
但又有時同有男朋友既女仔玩得好埋
哦 都唔緊要既
但又有時成日同有男朋友既女仔合照放上ig好似哂恩愛咁樣 又女神前女神後 又話咩原來男仔同女仔都可以有純友誼架
有無問題就大家討論下啦
約得出街都是女 但係d女都覺得無問題
咁幾時約下班仔出街

咁其實都同女同事都有幾句
都問下佢地其實對呢位男同事有咩感覺
佢地都覺得我地朋友黎架
唔會有其他野發生架啦
屌 真係食你之前同你講聲咩
不過都係果句啦一隻手掌拍唔響既
女人唔on9都唔會比狗公有機可乘
成撚日覺得男女之間有純友誼
單獨約會食飯無問題之類
我地身為男人
大家都明啦
有無純友誼呢樣野
係咪狗公一眼已明瞭
女人有時仲要幫狗公講說話先難頂

:你唔好咁話我d朋友啦 佢唔係狗公啊
:屌 佢唔係狗公 佢做d野狗公啫

好多都狗公好撚醒
識漁翁撒網
唔會搵死一個對象
會得閒搵下第個
等你覺得佢唔係溝緊你
但其實你都係target之一

總結:
狗公死全家
無針對女人蠢 只針對個別真係蠢既
正評不解釋 啲女真係好蠢
唔是蠢 是扮蠢
心知肚明對方係狗公但又享受比人捧個感覺咪唯有話對方係好朋友冇野架
男人只想屌西

明既
如果條友high左春藥加醉酒,都唔搞你,咁就純友誼啦,但如果係咁,你都好樣衰下
唔是蠢 是扮蠢
心知肚明對方係狗公但又享受比人捧個感覺咪唯有話對方係好朋友冇野架

如果條友high左春藥加醉酒,都唔搞你,咁就純友誼啦,但如果係咁,你都好樣衰下

唔洗去到咁激
孤男寡女獨處荒島就夠了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞