靚仔毒撚完勝MK型男

56 回覆
2 Like 31 Dislike
今日上車時見到個MK 仔, 耳戴耳環, 又戴頂帽, 睇落又真係幾型下
, 起佢前面就企在個短裙女仔, 我估佢地應該型Flirt緊。
我見個女仔後面有空位 , 就企起佢後面。因為個女仔唔知望緊手機定係同佢前面坐緊嘅MK仔互FLIRT 緊, 仲未留意到我。
當架車去到個隧道時, 個女仔可能注意到後面有人企, 一望返鏡, 唔洗一杪, 就180度大轉身。
當時我都比佢嘅舉動攪到 左, 突然比唔切反應。 不過見到個垃圾MK仔以一個不甘眼神望住我時,有一種惡意嘅快感。
MK仔,以為自己好型呀, 以為啲女會鐘意你呢款, 個個會受你溝? 無論你着到幾型都好,GEL 埋個ALL BACK 頭又點, 起天然靚仔面前, 啲女都只會當你冇到

不過,最可惜嘅係,我都係冇問個女仔拎電話。
收皮啦 我條女之後問我見唔見到毒撚 好撚樣衰 原來係你
樣衰唔係罪黎 個女仔反應係大左少少既
收皮啦 我條女之後問我見唔見到毒撚 好撚樣衰 原來係你

起靚仔面前, 你條女都會當你冇到
樣衰唔係罪黎 個女仔反應係大左少少既

我唔樣衰窩
MK仔睇到呢個POST 有咩感覺
有閪用咩 最尾你咪又係冇女食

因為我仲未踏出第一步姐
高+大仔+靚仔宅男完勝靚仔毒撚點睇

如果遇到咁嘅情況, 巴打你又會點做
自己同自己講野,好撚慘。。。。。嗚嗚嗚
自己同自己講野,好撚慘。。。。。嗚嗚嗚

唔推下POST, 其他毒撚唔知 毒撚都可以嬴到MK仔
MK仔負評我

如果遇到咁嘅情況, 巴打你又會點做

安慰個mk 仔
樓主你係咪有啲咩心事,講出嚟會好好多,唔係收收埋埋真係會有精神病

一句說話
靚仔毒撚打飛機
旺角型男起雙飛
講左咩自己諗
一句說話
靚仔毒撚打飛機
旺角型男起雙飛
講左咩自己諗

旺角型男起旺角搵PTGF 或雞發泄
樓主你係咪有啲咩心事,講出嚟會好好多,唔係收收埋埋真係會有精神病

比你講中巴打
我好想做賤男呀
一句說話
靚仔毒撚打飛機
旺角型男起雙飛
講左咩自己諗

利申返非mk亦非型男
一句說話
靚仔毒撚打飛機
旺角型男起雙飛
講左咩自己諗

利申返非mk亦非型男

即係巴打同我一樣係靚仔毒撚
同病相憐大家
一句說話
靚仔毒撚打飛機
旺角型男起雙飛
講左咩自己諗

利申返非mk亦非型男

同病相憐大家

咁都俾你發現到睇來呢鋪唔認都唔得啦
一句說話
靚仔毒撚打飛機
旺角型男起雙飛
講左咩自己諗

利申返非mk亦非型男

同病相憐大家

咁都俾你發現到睇來呢鋪唔認都唔得啦

GOOD, 巴打
我其實都肯定你係, 因為開咁耐個POST, 都係得你先有共鳴感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞