有冇人可以安慰下我...

232 回覆
2 Like 3 Dislike

如果唔係我有帶夠錢我真係飛的返屋企算 依加搞到自己咁cheap 我係後樓梯細細聲喊同等到聽朝搭mtr算

佢住邊你住邊?
岩岩見到佢 佢比返所有野我 我叫佢借的士錢比我 因為好夜了冇車我又冇帶夠錢 佢:屌你老母係咪要玩野呀 佢一野dump曬我所有野落地 再加多句收爹啦7頭 我依加係佢個層喊緊 點解佢可以咁賤 唔係 係我犯賤姐 你地都叫左我走 係我死都要等 對上一次食野係11點 好胃痛 我可以搭咩車返屋企 救命...

btw,胃痛睇下附近有冇便利店,應該有藥買,早啲返去休息先啦

如果唔係我有帶夠錢我真係飛的返屋企算 依加搞到自己咁cheap 我係後樓梯細細聲喊同等到聽朝搭mtr算

今次之後唔好再咁傻啦
除左的士錢我都有叫佢比返醫藥費我 因為頭先7點幾佢覺話一直都唔愛我既時候 我想拎返佢手上我個把姐 因為佢死都唔肯比返我 跟住我用腳踢跌把姐 瞄準左先踢 冇踢到佢 佢聲稱係防衛 佢連踢我下面 仲踢埋我隻腳 隻腳已經腫曬 突左一舊 妹妹知有冇事.. 行路好痛 之前已經有舊患 佢明知都仲要踢落黎 真係好痛 但係比起呢d傷人既行為 我覺得佢講野先係最令人心痛同難受 雖然係我抵死 佢都係自衛姐
我喊到好似就黎死咁 索鼻涕個陣問到有血味 隻眼好痛好澀 成個人好暈好頭痛好胃痛 我會唔會死係呢度
我喊到好似就黎死咁 索鼻涕個陣問到有血味 隻眼好痛好澀 成個人好暈好頭痛好胃痛 我會唔會死係呢度

你無事呀嘛?
除左的士錢我都有叫佢比返醫藥費我 因為頭先7點幾佢覺話一直都唔愛我既時候 我想拎返佢手上我個把姐 因為佢死都唔肯比返我 跟住我用腳踢跌把姐 瞄準左先踢 冇踢到佢 佢聲稱係防衛 佢連踢我下面 仲踢埋我隻腳 隻腳已經腫曬 突左一舊 妹妹知有冇事.. 行路好痛 之前已經有舊患 佢明知都仲要踢落黎 真係好痛 但係比起呢d傷人既行為 我覺得佢講野先係最令人心痛同難受 雖然係我抵死 佢都係自衛姐

佢都幾賤下
你仲行唔行到先,行到少少先睇定附近有乜通宵van or N車然後坐返去啦
行唔到遠試下搵食蕉幫手都好

你無事呀嘛?

我要死啦我覺得... 我好絕望同難受 點解佢要咁對我

你無事呀嘛?

我要死啦我覺得... 我好絕望同難受 點解佢要咁對我

喂唔好呀,使唔使過嚟搵你

唔洗睇得咁灰既
搵食蕉幫手啦,返到去休息完去睇下醫生
你醒下啦
仲有好多人好關心你 以後你要對自己更好。
你講下自己係邊區先啦 唔通真係坐通宵咩

天瑞?

報警啦

返屋企再算啦
希望有人可以幫下你

咁你住邊區

就算俾你挽回都唔係呢刻,條友仔已經大覺瞓緊,佢唔會理你,走啦

就算俾你挽回都唔係呢刻,條友仔已經大覺瞓緊,佢唔會理你,走啦

重點係佢冇錢走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞