有冇人可以安慰下我...

232 回覆
2 Like 3 Dislike
真心 有咩都番屋企先 都算夜喇 無謂有咩危險或者整病自己
EX都試過咁,我一講分佢就話出嚟傾,但我冇,雖然我知我去一定會俾佢鬧,打,或者叫我唔好分手,所以最終都冇出嚟,因為唔係真係驚會俾佢點,而係真係對佢冇感覺,唔想再拖,所以如果你喊,最好搵同性朋友,或者屋企人,異性最好唔好,因為佢有可能覺得佢有機,到時仲衰

我好希望佢講既野係假話 我真係接受唔到一齊左咁耐原來我一直單戀緊 .... 其實佢一早話分手 係我賤格係咁挽留 我太犯賤喇

返屋企啦
我都試過咁做
但係男人係真係可以唔心痛。。
佢地唔愛就唔愛 不留餘地

佢真係唔會心痛唔會有唔捨得 好想見埋佢最後一面呀 佢去左機鋪 仲有一個鐘頭返

係呢啲時間 佢都去得機鋪
可想而知佢對你嘅重視
乖,收番對佢嘅愛 留番比更值得你愛嘅人
我作為男人我都試過、but我只係等左半個鐘就走左。
我當時都知佢點都唔會落黎(當時個腦係空曬、完全唔知自己做緊乜)
面對現實吧。
唔知係咪識你

唔係真事呀

冇野啦睇到你張圖
但同我fd一模一樣
又係最近分左手 又係一齊左兩年幾
又係男飛女 又係成日離離合合果啲
Btw 唔好再等啦
放低啦 你值得擁有更好
我當時都知佢點都唔會落黎(當時個腦係空曬、完全唔知自己做緊乜)
面對現實吧。

坐係佢樓下,諗下以前一齊嘅開心嘢,望下隔離,佢已經唔再係度,仲sad
我係你呢、就返屋企啦。順其自然咪好lor。
遲D佢想扑嘢佢就會搵返你嘎啦。
佢都講到咁明 就算今次又俾你挽回到又點
好快佢又會提分手 因為你緊佢多過佢緊你好多啊傻妹
俾啲勇氣move on啦
唔知係咪識你

唔係真事呀

冇野啦睇到你張圖
但同我fd一模一樣
又係最近分左手 又係一齊左兩年幾
又係男飛女 又係成日離離合合果啲

成個故事好似呀其實

佢只係鐘意我幫佢含
EX都試過咁,我一講分佢就話出嚟傾,但我冇,雖然我知我去一定會俾佢鬧,打,或者叫我唔好分手,所以最終都冇出嚟,因為唔係真係驚會俾佢點,而係真係對佢冇感覺,唔想再拖,所以如果你喊,最好搵同性朋友,或者屋企人,異性最好唔好,因為佢有可能覺得佢有機,到時仲衰

我好希望佢講既野係假話 我真係接受唔到一齊左咁耐原來我一直單戀緊 .... 其實佢一早話分手 係我賤格係咁挽留 我太犯賤喇

你依家咁都可能只係你生活圈子太細,你覺得你除咗佢乜都唔係,雖然半時三刻冇可能醫到你個病,接受唔到係正常,返屋企啦,唔值得。。。
BTW,唔知你係邊,如果知有可能會出嚟(非厹)
多謝大家 好感動
面對現實吧。

坐係佢樓下,諗下以前一齊嘅開心嘢,望下隔離,佢已經唔再係度,仲sad

我就係咁 越喊越西利

佢只係鐘意我幫佢含

我都好鍾意條女幫我含、佢個窿好窄、黎個觀音座蓮就搞到我好快射(而且佢觀音座蓮既時候頻率又高)
含既話可以享受耐好多

佢只係鐘意我幫佢含

我都好鍾意條女幫我含、佢個窿好窄、黎個觀音座蓮就搞到我好快射(而且佢觀音座蓮既時候頻率又高)
含既話可以享受耐好多

佢都係咁諗 又一樣既 最主要係唔洗出力

佢只係鐘意我幫佢含

含既話可以享受耐好多

感性post變左經驗post

佢只係鐘意我幫佢含

含既話可以享受耐好多

感性post變左經驗post

佢只係鐘意我幫佢含

含既話可以享受耐好多

佢都係咁諗 又一樣既 最主要係唔洗出力

每天都被女友爽死了
btw, 好似天晴
大佬你咁樣死纏爛打冇意思個喎,你愛人一生一世又點,人哋係唔愛你就唔愛你架啦。你唔好再作賤自己呀,你搞到自己好cheap
我性需要比較大 佢話好驚 ... 我只不過係搭扶手電梯個陣攬實佢 再用手卒佢下面 得閒係巴士摸下佢下面再啜佢lin頭 等等啦 ... 我成日都覺得一日一次唔夠 所以有時屌完佢想我幫佢含
我性需要比較大 佢話好驚 ... 我只不過係搭扶手電梯個陣攬實佢 再用手卒佢下面 得閒係巴士摸下佢下面再啜佢lin頭 等等啦 ... 我成日都覺得一日一次唔夠 所以有時屌完佢想我幫佢含

你係咪chur到佢腳軟?
sorry冇心

你屌完佢?

你屌完佢?

屌、講咁耐原來樓豬係gay嘎

你屌完佢?

有時屌完 佢想我幫佢含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞