有冇絲打俾唔鐘意俾男朋友送翻屋企

20 回覆
1 Like 1 Dislike
如題,女朋友到而家都未俾我送過,最多都係送到到地鐵站
你肯定自己係佢男朋友?
你肯定自己係佢男朋友?

可能只係一隻兵
可能同男朋友一齊住 唔想俾你知

我覺得各自返屋企,差唔多時間返到一齊沖完涼講陣電話訓覺最開中
佢送完我返去又浪費多程車錢同時間

我覺得各自返屋企,差唔多時間返到一齊沖完涼講陣電話訓覺最開中

開心,自膠
你地係咪住得好遠架?如果唔順路,我都唔中意男朋友送返屋企
你地係咪住得好遠架?如果唔順路,我都唔中意男朋友送返屋企

我住沙田
佢住青衣

重點係電話都已經冇乜講
你老味 我都唔知條仔住邊 可能金屋藏嬌
可能係唔想你辛苦,覺得無必要呢,唔洗送咪仲好
拍左4個月都無俾男朋友送過返屋企
其實唔係唔鍾意佢送,我都想感受到佢著緊我、想送我嘅感覺,都想見多陣。但更加多嘅係唔想佢辛苦,尤其多數佢第二日都要返工,俾佢早啲返去沖涼攤抖下打下機輕鬆下仲好 畢竟我同佢本身已經住得遠,搭完地鐵上我屋企要轉小巴,佢返屋企本身亦都要轉小巴,來回都唔知搭幾多次車又耐
通常都係一齊搭地鐵搭到轉線,或者我送佢到地鐵站/巴士站,然後我自己去搵巴士搭 因為佢係路痴,驚佢送完我之後唔識返轉頭搵車

不過可能太體貼佢已經習慣成自然,今日陪佢行到勁遠買野,我都唔係好識點行去地鐵站 但佢搭果架巴士係附近唔想佢兜遠路,之後佢就真係由我自己搵路行幾條街返地鐵站 我心諗扮下野話驚我唔識路陪我行都好呀,但見到佢無咁既諗法,似乎都係想近啲搭車我就算了
佢成日唔俾我送,佢屯門我西環
其實唔係唔鍾意佢送,我都想感受到佢著緊我、想送我嘅感覺,都想見多陣。但更加多嘅係唔想佢辛苦,尤其多數佢第二日都要返工,俾佢早啲返去沖涼攤抖下打下機輕鬆下仲好 畢竟我同佢本身已經住得遠,搭完地鐵上我屋企要轉小巴,佢返屋企本身亦都要轉小巴,來回都唔知搭幾多次車又耐
通常都係一齊搭地鐵搭到轉線,或者我送佢到地鐵站/巴士站,然後我自己去搵巴士搭 因為佢係路痴,驚佢送完我之後唔識返轉頭搵車

不過可能太體貼佢已經習慣成自然,今日陪佢行到勁遠買野,我都唔係好識點行去地鐵站 但佢搭果架巴士係附近唔想佢兜遠路,之後佢就真係由我自己搵路行幾條街返地鐵站 我心諗扮下野話驚我唔識路陪我行都好呀,但見到佢無咁既諗法,似乎都係想近啲搭車我就算了

你男友係唔係未拍過拖

重點係電話都已經冇乜講

又遠 第二日又要返工就唔好送啦
曬錢曬時間
另外 我唔係咁中意傾電話
其實冇咩既
可能你女朋友比較獨立 唔痴身姐
我都唔鍾意,超級憎嗰種覺得你專程走入黎又唔係有野做,我又唔好意思麻煩你又要喺屋企等你成粒鐘之後先返到屋企既感覺。大家唔辛苦大家咪幾好,有問題咩

Agger
寧願一齊見耐啲 之後各自返屋企
好過佢on99送完我再要搭好耐車先返到屋企
唔想佢咁辛苦
住同一區
通常都同一架巴士唔同站落
Me
好鐘意佢送
佢住樓上我住樓下

你男友係唔係未拍過拖

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞