驅魔少年爛尾? 等我一次過話你知近呢十年既劇情

699 回覆
176 Like 8 Dislike
有病想畫但畫唔到
冇病冇痛既就唔想畫
依家d頭髮長返了
呢套咩黎??好似好正
富奸畫白書果時都係勤力撚黎
講起上黎今年獵人仲未有著落 說好的一年五話呢
最憎D動/漫畫係唔係都剪撚短頭髮
仆街黎
變少女漫畫風個幾年最難頂
聽講話代筆,但最慘係撞啱個期講到兩個男人相逢摸晒面,接近嘴對嘴咁

哇屌加埋啲少女漫畫風,成套BL漫咁
呢套你要屋企無人先好睇
都成十年前,唔sure個名係咪叫聖痕練金士定sth like tht
總之你見到個有個咩劍之聖女,設定係男主要周圍搵女吸佢個乳頭飲奶先有力量就係

動畫好似出左兩季,十足十h動黎,飲奶都無打格,又大大聲呻吟,要大陸仔自加聖光先出到街

之後個啲得漫畫無動畫
果時lv 4出現,用左好多留白,感覺好靜,好幽秘,仿佛所有人都等待緊啲野降臨咁。氣氛營造到好緊張,之後有小孩嘅面悄悄露出嚟,笑得純真又詭譎,最後全貌係扭曲不合比例形體似天使嘅軀殼出現。

成個畫面矛盾得真係好詭秘,我果時睇到好震撼,驚驚。

之後lv 4變雜兵真係so9sad 明明好期待
即係養大亞連既馬納就係千年公?

咁故事一開始馬納變惡魔,同千年公引亞連整惡魔係假既?
其實初期都好多女仔追
話夠曬腐 變少女漫個排就仲腐了
作者係有病
個病仲有高高低低,情況差起上嚟畫唔到。情況好起上黎可以接job幫其他動漫同game出人設(同唔記得係咪有份出埋分鏡) ,但總之驅魔就keep住一年一兩話
女主角剪頭髮個下已經爛尾
身邊有女仔fd J腐係主要J雙子,反而唔係J Allen同神田
我第一次睇係好多年前
好似十年都有
唔知出左咁耐
呢個live啱啱講緊,未解完呢個謎

目前已知既簡化左就係咁:
約五十年前,千年公將自己一分為二,馬納同涅亞
馬涅就係細過養Allen 個個小丑
涅亞就死左,留左d記憶比Allen

馬納明明無死,咁故事一開始個惡魔邊到黎?呢個仲未解
惡魔就應該係真既,因為Allen親自召佢出黎,但個靈魂係邊到黎,就仲係眾說紛紜
如果係教團番工會比比lv 3爆頭,一排排逐個逐個爆
勁中意拉比
作者好似完全唔記得左佢
岩岩睇果時仲係中一
到依家出黎做左幾年野
漫畫我仲有買緊
方舟篇突破臨界點最正
因為我諗大概現實世界十年前開始,個故事主線已經focus落諾亞線到

條heart vs 千年公 既劇情線已經被邊緣化左
好可惜作者上位先重病
主線都無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞