有冇巴打都係拍拖拍到好自卑?

33 回覆
1 Like 0 Dislike
岩岩陪我女朋友同佢啲friends做project
人地條仔就一直係到幫手比意見
自己就乜9都唔識完全融入唔到圈子
自己坐左係一邊on99咁玩電話
人地條仔送嘅禮物已經係我pt一個月糧
自己最貴都淨係送過啲百幾蚊嘅禮物比女朋友
自己本身冇學歷又窮又住公屋
又唔係特別好樣又唔算好高
興趣又少,冇咩強項,社交圈子又窄
真心我黎d垃圾係咪唔應該拍拖害人?

呻完啦我,對唔住打攪到你地
乜都無就搵樣興趣,搵下野去學,增值下自己,無錢就自學,網上世界咁發達好多野可以自己學,係睇有無心架姐。爭氣d唔該,下下淨係識自卑有乜用?
做人要上進d呢句說話係啱架,你上進d得益果個係你自己,唔係為任何人。
好好改變自己既想法
佢簡得你一定有佢既理由
唔洗同人比
樓主咩學歷幾高 ?

岩岩quit左asso
乜都無就搵樣興趣,搵下野去學,增值下自己,無錢就自學,網上世界咁發達好多野可以自己學,係睇有無心架姐。爭氣d唔該,下下淨係識自卑有乜用?
做人要上進d呢句說話係啱架,你上進d得益果個係你自己,唔係為任何人。
好好改變自己既想法

其實我都有試過搵,但係我係個種乜都識少少,但係冇樣精嘅人
你女無友都無話要分啦,佢都同你一齊,証明佢唔係睇呢d
如果你繼續自卑落去,咁真係分手得
好好改變自己既想法

其實我都有試過搵,但係我係個種乜都識少少,但係冇樣精嘅人

比個決心自己,老土d講句,
要贏人先要贏自己
人比人,比死人
我以前都係咁,成日同人比,就愈發現自己好差 唔夠其他男仔man 唔夠貼心之類。同女朋友傾過之後就放低左少少
加油巴打
佢簡得你一定有佢既理由
唔洗同人比

其實我覺得自己係水泡
人比人,比死人
我以前都係咁,成日同人比,就愈發現自己好差 唔夠其他男仔man 唔夠貼心之類。同女朋友傾過之後就放低左少少
加油巴打

我都試過傾,但係我覺得女朋友講嘅都係客氣說話安慰我
佢簡得你一定有佢既理由
唔洗同人比

其實我覺得自己係水泡

你做乜撚野
屌你老母,你女朋友㨂得你,睇得你上眼就一定覺得你係特別既一個,你睇你似乜
難為我地呢d無女吼既,睇你呢d咁既人係到鳩up
你講到自己乜撚都唔係,一舊垃圾,你女朋友都仲同你一齊,無識個新既,好撚心你就醒下,反省下
我女朋友讀書好勁(三大學霸)我好廢🤦🏼‍♂️
佢成日同我講笑啲同學廢
我心諗
我三大都唔係有咩資格出聲🤦🏼‍♂️
公司所有it野都要揾我幫手問我意見,咪又係一條女都無
你繼續咁諗 冇人救到你
你係自己知問題唔願意改變 只係無病呻吟
分手啦你條女好辛苦 如果唔係就似番個男人先
情人自擾 我明呀
唉比D信心自己
你繼續咁諗 冇人救到你
你係自己知問題唔願意改變 只係無病呻吟
分手啦你條女好辛苦 如果唔係就似番個男人先

我有試過改,
但係我真係控制唔到自己個腦
每次想抽自己出黎自信d
但係過一排有跌番落去
情人自擾 我明呀
唉比D信心自己

我都唔知自己有咩可以值得自信
公司所有it野都要揾我幫手問我意見,咪又係一條女都無

起碼都叫幫到人先
但係我咩都幫唔到人
仲要人地幫翻我
屌你老母,你女朋友㨂得你,睇得你上眼就一定覺得你係特別既一個,你睇你似乜

似舊垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞