因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇10 (真大結局)

1001 回覆
208 Like 17 Dislike
新post留名希望之後會寫番啲人物外傳
樓主最近依幾篇都無歌
結婚唔洞房硬係爭咁d野咁
咁怪得冇左少甜
不過支持樓豬先
睇黎係我纏住呀文隻腳

但認真講句如果我真係Rachel 我唔會接受到對方心入面仲有另一個女人
我幾愛佢都好,應該都會選擇離開呢個男人
當然如果我係Nicole 我都唔會明知對方有另一半都仲癡埋去個男人到,即使原因真係只希望見最後一次say個good bye

但每個人諗法都唔同我都知唔可以一概而論嘅
都好似好耐冇見你留言

辛苦你啦戴綠帽都要同阿文一齊
完左?
呢一兩日完啦 樓主埋緊尾啦
會有
謝解答
搞婚禮真係好撚攰嫁
同埋經歷左啲咁嘅嘢
9估時間 我諗你主要都會寫返Nicole離開咗呀文之後嘅事啦 or Rachel同Nicole攤牌
純粹個人少少意見啦 我覺得你可以利用喺IKEA同Nicole行嗰個男人去寫條感情線
無Nicole 棄故
未過30日改唔到
一講Nicole 就比Nicole 派負皮,但講Rachel 嗰陣又唔見佢地負皮我

得罪曬兩邊都係咁話
明明客觀咁去睇兩個人嘅情況都係一樣
Rachel明知呀文放唔低Nicole 都唔肯放手
Nicole 明知呀文唔捨得Rachel但都要痴埋去
根本兩個女人咁做都唔借得
點解仲要執着係邊個應該擁有呀文?邊個應該放低呀文?根本就兩個都應該唔要呀
所以咩叫當局者迷
當你鍾意左個人就未必個個都咁理智,甚至明知錯既都會錯落去。
正如仆街文自己比 Sophia 派帽都冇諗過自己後來都派帽比 Rachel 。
至於大家討論人人反應唔同都係價值觀問題,除左我鍾意果個人之外,我就唔會要求其他人同我價值觀一致囉
呢鋪我撐你 兩個都唔應該要 啊文等比人收皮啦
皮巳正 準備定開post11
手動正評!
唔知樓主今次會唔會又燈自己 搞到要開post 11呢
唔會!...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞