因為ex,我決定向全世界嘅女人報仇10 (真大結局)

1001 回覆
208 Like 17 Dislike
樓主可唔可以整個結局2滿足下nicole派
無開始既戀愛永遠都係最刻骨銘心
一開始睇到依加,一直好想知樓主點樣可以寫返比nicole, 但原來有時錯過左就真係錯過左
阿文無得獨身
呢種 open ending 太多可能性
係文字故先可以咁。
最後對話係邊兩個人真係隨你點諗。
不過都要多謝樓豬呢兩個月既辛勞,完左個故後真要好好休息。幾時再寫故一定支持
先睇左兩次先得出結果
應該係講緊嗰日商場個男人同Nicole 嘅對話
Nicole 願意過埋呢晚就接受呢個戲男人同佢都齊
而呢個男人正正好似Rachel 咁係呢段時間都直陪住Nicole
到依家即使Nicole 話自己冇咁易放低呀文佢都唔介意
所以結局係呀文同Rachel 一齊
Nicole 都揾到個好愛自己嘅男人開始新嘅人生
但相反,如果走嗰個係Rachel
仆街文同左Nicole 一齊,佢心入面諗嘅會唔會又變做Rachel 呢?
兩個女仔無論最後邊個得到呀文其實都只係自欺欺人
到最後我都係覺得成件事最大問題嘅係仆街文
三文兩意,得一想二,見一個就諗另一個
當然正常人嘅諗法都會自然咁覺得得唔到嘅係最好嘅
而文入面都講左仆街文嘅遺憾係冇正式同Nicole 都齊過,如果係有拍過拖分左手就冇咁可惜

好似1999左添
我就話係阿婷同 Nicole 最後she she…
利申:9 up
到底呀李小姐嘅存在係做乜
完左
出嚟呃飯食
我都即刻諗起李小姐
我期待緊李小姐會出黎爆仆街文大獲
結局lu,好唔捨得
Nicole未同佢一齊嫁
多謝你支持呀
哥德巴
傻啦!你一定要成功呀
撐你!!祝你幸福
自己估下
後尾一日一篇已經冇咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞