某部份會員嘅下限真係低到痴線

11 回覆
18 Like 2 Dislike
https://lihkg.com/thread/216307/page/3
其實要屌人左膠,大愛撚,道德撚都得,
不過係咪都攞黎恥笑果D真係傻撚。
舊時高登都話有D低線,依家再出埋積口德依個term,
真係好多人同飛禽走獸無分別,
雖然話上高(連)登勿認真,而且一直反開蝗亦都無話可說
但係我覺得你話因為政治而反甚至話到人抵死都叫出師有名
只不過痴線到電死左個細路女都可以笑人老母,連渣波都講得出,
依D真係過哂火,
我想問D笑點低到咁,到時仲有咩資格話人蝗低質,
單單係睇上面果個POST嘅好多留言,真係好撚低質
真!
有啲仲要眼殘+弱智
無記錯,試過有條友自爆咗,但即del
之後好明顯差一個字都成班衝出嚟柒
笑鳩人...

呢度部份會員係中/小學雞又戇鳩
自然下限低
仲有dse試卷,自拍注冊
唔排除有部分人以為自己好撚幽默
講多幾句
如果依班人以為咁樣講真係好風趣的話
其實係搞臭緊過壇
高登連登之所以與眾不同係因為多創作,巴絲D思維夠靈活夠獨特,
唔係好似香討個D木木獨獨咁
的確高登又好連登又好一直都係又好多痴線佬,但係大家都共識有條低線
至少好多野都係出師有名
好似釣厹,就係反班厹成日想呃蝦條;
好似反蝗,就係因為政治上同埋佢地某D低質素野;
再唔係到自爆起底,就係D人蠢得滯自己柒左抵死;
全部都係雞到PTGF就係反某D囡唔自重
直到依掛車禍到依單野,根本就完全失控
好笑又唔係好笑,剩係一味懶幽默懶反社會咁去笑人
我地成日笑蝗笑台狗低質,其實睇翻依度有班人已經係最低質
我覺得連登仲衰過以前高登,某d真係口臭到 ,好多人零討論質素
搞到我都冇咩心機睇post
大陸有五毛水軍 你估隔離台方丈唔識用呢招?
見到屌人大愛撚再周圍叫人積口德果班撚屌就火滾
成班小學雞係度圍威喂扣口德分 見一個block一個
大陸有五毛水軍 你估隔離台方丈唔識用呢招?

其實我都有諗過
因為有d留言真係人性泯滅咁
ptgf嗰到一有人話可能借刀就起晒鋼,成幾頁都話做乜無啦啦借你,就算借都係乞人憎先俾人玩

屌你煮八正常樣嗰陣成班友走去偷相釣厹,轉過就話無人會借刀

而家都係睇少啲公海post廢事眼冤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞