[勿助長代購勿提L'Oréal Group & Shiseido Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#122

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
之前有聽過 fb/Instagram係會比
回帶:a piss of organic apoo
間嘢舊年10月已經畀連登仔屌
唔怪得成日凝住好似有黑店嘅感覺咁

[人血饅頭]一人一間消費緊呢場運動嘅商店
https://lih.kg/1673423
唉 大把人唔睇 照買就中左伏
我都係其中一個中伏既人之前真係冇睇過呢個post
弱弱一問covermark個亮肌精華粉底
定係LX岩乾性皮膚用呀 ? 秋冬...想買帶出街用
錯手唔記得回覆呢個...
其實我冇做過 但睇資料應該做thermage 係最勁 大概要兩萬一次 打一次可以keep一兩年

平個d韓國hifu機大概一千一次 但一年要打四至六次 效果冇咁勁同唔打得眼 後生唔太鬆弛可能睇唔到效果

有錯請指正

永遠罷買a piece of organic
太多黑店
記唔哂
係搵醫生打, 裝修都唔係特別專業果d, 可能真係你所講叫細機, 但大細有好大分別? 我打完真係冇感覺有用
佢係前員工
你買左咩
想問下補妝有冇控油粉餅推薦
暫時睇緊covermark 同1028,但好似控油都係一般般
平時用會lm 碎粉+spray,去到2/3點都係勁出油
用過mufe 覺得麻麻
我上次買左silky fit , ba 話乾肌都可以用
用埋佢個保濕base
我用落都幾正,本身乾肌但大汗低
宜家既天氣都冇咩溶妝,妝感超靚,愛上左covermark
有冇聽過Palgantong 劇場版碎粉
勁平 !但係超好用 控油好,粉勁幼
上庭前已經要俾一大筆律師費
大推 silky fit 超好用
Covermark好好用
有冇聽過ipsvipclub?
佢地都好似有, 有d心郁郁想試
我今日就係用緊silky fit唔乾 好滿意
佢個保濕base我冇買 想問下笠唔笠?
有時趕時間上粉餅會有啲困擾
同埋我諗緊秋冬用唔用到
我冇用佢既base
本身用p&j 都好好用 唔乾
你皮膚乾性?用silky fit前係用左咩打底呀? 我就係擔心秋冬會現乾紋同裂....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞