[勿助長代購勿提L'Oréal Group & Shiseido Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#122

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
個page 名咁正
其實當年佢連第一個popup都未開過既時候
我已經知道inuf
應該都14/15年既時候
但見佢mark up得貴 介紹又冇乜說服力就冇買
follow過一排咁解

嗰時都未結婚
我記得已經成日出文攞bf黎打飛機
類似係懶神秘
然後講啲bf係明星既日常曬下命咁
cm就會有人問 究竟係邊個啊
估到/知道既人就會reply 係徐天佑啊
loop過唔止一次

不過我由細到大都唔多睇香港既娛樂圈
冇乜feel覺得好煩之後就unfollow左
riri個閃粉撲cm都幾一般下 有啲似
lm睇review
想買眼霜同頸霜有冇好推介
同求眼霜,筆直300上下
利申:用過后,estee lauder,clains但乾紋無咩改善,不過后同clains有長眼睫毛
好用donki買兩枝有平
嗰陣買佢藍色枝去角質送咗綠色試用裝
用完之後即刻買枝大嘅 皮膚都好穩定
但用完少乾 係咪唔應該日日用?

用過粉紅色嗰枝 但嗰排係咁生粒粒
唔知關唔關枝洗面奶事
依家粉紅同綠隔住用

利申 乾肌
請問大家係點樣脫面毛架?用剃毛定出去做蜜蠟
而家送畀我都唔要啦
仲有M巾事件、放蛇+轉賣事件 、點心紙事件等等
真心柒到出宇宙

睇cm仲有唔少盲粉買嘢
唔知就話啫
知道果班
真係好想問句佢地有冇自尊?
柒開係有條路
盲粉仲開心啦
少左人同佢搶
想問有冇人直接係drunk elephant或者其他美國官網買野?
佢黎錯野 但我上官網睇return policy e.g.聯絡返DHL返去收件
但我係寄去美國集運寄返香港退唔到比佢
係咪冇得直接refund
有冇人用過台灣品牌嘉丹尼爾有咩推介,啲youtuber講到好正咁心郁郁想試
利申乾肌
你問咗佢地cs點處理先啦
drunk elephant係 shiseido group ga,絲打用埋今次唔好再買喇。
sorry呀 真係冇loreal gp咁熟
同埋見到黃 YouTuber 有用
唔會再買
sd 左 email未覆
驚return 唔到 又唔refund
睇左zoeva之類幾個brand 一係要自己比錢return 一個退比DHL嗰類 睇下佢用咩方法寄
只係覺得如果退唔到好on9 成千蚊就冇左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞