[請勿買行貨] Fujifilm 討論區 (64) 幾時先有新機呀⋯

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
佢係同你講xt200都有xtran,定係純粹同你講xt200新d好d呀
前者係水,後者係你on9
Sales不嬲老點人清死貨
又成日叫人買filter
你唔好聽佢講,堅持買自己要買既野
今次當係教訓,下次訂左先去買
巴打,記住比錢買野切忌心急。
猶豫不決時最後厚住面皮講聲唔需要喇唔該,離開鋪頭冷靜下先。

我都明白有時入到鋪問咗好耐野,唔買會覺得唔好意思。
雖然我覺得xt200好過xe3

focus又好啲 ui對新手又frdly啲 又有大反mon
下次唔好耳仔軟,如果sales你另一樣野,你又冇做足research
就走出去行一圈,即刻睇下youtube review囉,而家有電話咁方便

xt200都唔係唔好既,多d focus points,個mon大d靚d,又有得反

如果好介意既就睇下放左部xt200補錢入返xe3要饋幾多
一千幾百咪當學費
dcfever二手區,不過多二手佬要醒目d
or 問下呢度有冇巴打收
其實我都覺
你話同xt30比就話姐
上年岩岩接觸影相入左部xt100都好滿意
影左一排知道自己需要d咩先再升級仲好啦

你冷靜d,邊玩住邊放,可能你玩玩下又覺得ok呢
你咁鬼心急好容易出到去俾人壓價
認同
如果話手頭兩部機 一部有xtrans另一部冇
同時間同地方影相都可能話覺得色水唔一致

家陣唔買都買左, 用住先啦, XT200又唔係差
成班器材撚,小心睇路
視覺敘事大師
講真香港放機邊度都差唔多
好多痴線佬/驗屍官
我好彩之前肥花放機無遇過咩大問題
留tg?
WiFi 基本上係垃圾,最近基本上都連唔到
Wifi過相慢到
George Wong係X Photographer
唔係好啱價睇吓有冇其他有緣人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞