[請勿買行貨] Fujifilm 討論區 (64) 幾時先有新機呀⋯

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
二樓果2間水貨鋪
你搵body或鏡頭 Price.com 都會出名果2間
我自己係 依2間鋪其實同一個老細
啲貨2間唔同價 格下邊個平去邊間

其他水貨鋪就唔知 一樓銀河果間近一年開的 唔知好唔好
超好用又講唔上,不過細細部apsc畫質幾強
想請問
18-55 kit 鏡水貨係咪mij
大家執相是用LR 定 C1?
唔係
想收支 18-55 kit
有無手足割愛請留tg
全新未用過 @mikellk
肥花有好多
兩間都係同一個老細冇分別日日都係海鮮價
有mip有mij
三年前買過一枝係mij但放左
依家好似轉晒mip
但都有聽人講過拆kit果d先係mip
散賣果d係mij(但唔confirm)
其實最好都係落舖問
因為批批貨未必一樣
可能咁岩你去買果間舖枝鏡係舊貨
撞正係mij都唔定
問左佢係咪mij先決定買唔買

我買過一枝拆kit 23/2係mij
間舖話係以前跟x-e3 kit bundle果批貨
依家都轉晒mip
算我好彩
用左幾個月都冇feel過佢熱

btw 又話唔買
好很大碌
想問下咁多位巴打
好似無乜人講部xt-200

想問下xt200 同xt30 quality 差幾遠
同埋高iso 得唔得
上網睇sample 相睇落都幾靚(我諗唔可以作準)

其實係俾佢個反mon 吸引左

利申:用左canon n 年, canon apsc 應該走到盡頭, 諗緊轉咩會, 用慣左canon個反mon , 見xt200 有所以上黎問下

求救
小弟買咗xt-30 同支鏡
唔知點解今日裝鏡扭到盡都冇tak一聲
而家㩒快門 對焦唔到同埋影唔到相
有冇人可以教我點搞

有嘢kick住咗??
啲電路駁唔埋佢當你無插鏡
夾硬影要開「無鏡頭拍攝」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞