5s換電邊間好?

29 回覆
0 Like 0 Dislike
用左3年幾,頂唔順舊電一日要叉三次。
有冇巴打換過知邊間好,定上淘寶自己換算?
用左3年幾,頂唔順舊電一日要叉三次。
有冇巴打換過知邊間好,定上淘寶自己換算?

先達二樓
街換應該間間差唔多,唯獨係睇價錢邊間平啲
淘寶買好似七十幾人仔 有教學片 自己整唔掂咪比人整 或者直接換機囉
換se 啦
先達二樓

信唔過先達佬

街換應該間間差唔多,唯獨係睇價錢邊間平啲

搵到天域,180蚊算唔算平?

淘寶買好似七十幾人仔 有教學片 自己整唔掂咪比人整 或者直接換機囉

有冇推薦邊間淘寶好,見有好多牌子

換se 啦

就係想頂到9月換8仔
Apple store啦,貴少少唔洗驚俾人偷零件
又信唔過人
番apple 換lor
Ifixit
我見搵返原廠換要600

原廠618,btw今朝一直叉電但係睇battery life無叉到反而放緊電,係唔係尾插又壞左
水貨可唔可以拎去apple 到換? 仲要壞埋home鍵
水貨可唔可以拎去apple 到換? 仲要壞埋home鍵

可以呀

我之前香港行貨係英國apple store 諗住換電 佢見我個mon 跌到突起左 成部機同我換

價錢同換電一樣
今日經人介紹120蚊換電,再買條磁能線玩下,開心使用中

加密地址?
點解我帶溫度既

你IOS 10打後都無左

加密地址?

where? thx. same case
自己淘自己換

邊間換巴打??可pm me??

2手電

加密地址?

where? thx. same case

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞