[女神結婚了] 嫁畀初戀!陳嘉寶宣布步入人生另一階段

167 回覆
23 Like 27 Dislike
果班女, 點解成日搵到有錢仔. 咁好彩..........

有錢仔有渠道識到姐仔
呢班G都有水路識有錢仔

點解我係窮撚

溝到明星喎
你唔會覺得好威咩

有錢仔有渠道識到姐仔
呢班G都有水路識有錢仔

教會
23歲初戀

搵鬼信

Yes 23歲仲係處未錫過嘴未拖過手仔
佢初戀男友就係佢老公

終身事業黎架搵金龜 緊係認真啲
23歲初戀

搵鬼信

醒目靚女唔出奇, 係白痴mk妹港女無料先係咁拍拖

諗起樂瞳
23歲初戀

搵鬼信

佢初戀男友就係佢老公

23歲先黎初戀?
23歲初戀

搵鬼信

佢初戀男友就係佢老公

我知點解23歲仲咁完整
西人一個 係有錢仔先食得落
[女神結婚了] 嫁畀初戀!陳嘉寶宣布步入人生另一階段

我唔信

溝到明星喎
你唔會覺得好威咩

我條女係邦民女
原來女仔唔睇樣係真

好差咩

我覺得還好
原來女仔唔睇樣係真

[img][url]https://holland.pk/d94cixeb[img][/url]
好差咩

我覺得還好

睇佢ig好似幾錫anjay,大隻sporty又有錢
揀佢都好合理姐,咁都要比連登仔屌,唔通揀公屋油頭毒撚

有錢仔黎講,佢算係唔黑人憎
原來女仔唔睇樣係真

[img][url]https://holland.pk/d94cixeb[img][/url]
好差咩

我覺得還好

睇佢ig好似幾錫anjay,大隻sporty又有錢
揀佢都好合理姐,咁都要比連登仔屌,唔通揀公屋油頭毒撚

有錢仔黎講,佢算係唔黑人憎

雖然唔知係咪扮出嚟,但佢ig好似真係勁正氣
聖經,屋企人,Anjay

感覺上係幾純
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞