牛角 推出AA祭二人餐$496

15 回覆
0 Like 6 Dislike
http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170425&guid=56610340&category_guid=10829392&category=instant

連牛角老闆黃傑龍都要親自喺facebook出post解畫,呢餐飯非常厲害!點知一波未平一波又起,「牛角」轉個頭又嚟多個靚抽,推出「網燒真戀人.AA祭二人餐」,盛惠$496,記住!記住!記住!AA制每位只係要$248咋。個餐有乜食?有和牛牛肋肉、上級牛肋肉、豬頸肉、前菜及飲品兩杯等。當然唔少得張2,000蚊賬單上嘅重點──獺祭三割九分純米大吟釀,不過要另加$228,計落,AA制都係每人$114,成餐計埋加一每人唔使$400,攞張五百蚊大牛出嚟仲有得找!牛角仲好抵死咁話,記得帶埋「真.戀人」一齊食,抽得靚!
硬係覺得個關公柒柒地
咁都叫抽得靚
AA唔係共識黎咩
硬係覺得個關公柒柒地

咁都柒?

有抽得好靚咩 真心唔覺
唔覺有幾抽得靚
但驟眼睇又唔係收得你貴求9其啦
免費宣傳識玩

Btw好撚淋㭍
公咩關
借機宣傳咋嘛

呃左幾多柒頭SHARE
乜撚野叫網燒真戀人
係食牛肉定食人?
得個幾舊肉500蚊 邊夠飽
食住個勢宣傳姐
柒唔柒都好 佢係吸引到人留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞