有冇玩過瑪奇嘅巴打絲打

859 回覆
99 Like 1 Dislike
瑪奇最正既地方係代入感,
第一次打地城,唔知下一層會見到咩怪物,
滅團死剩一個用冰反清怪救番全隊人,
冇血開營火吹水之後繼續探險,
真係好正
好懷念G1-G3個段時期, 大家主力打地城, 會開營火同朋友坐低傾計, 個陣真係覺得自己係瑪奇呢個平行時空生活緊

利申: FD LIST全灰 , 依家耐唔耐會ON下, 不過都係SOLO/掛機

入公會超開心,成班人打地城吹水

出左精練就勁多人脫坑
去到後期同玩單機game冇分別
我最後連公會都冇入 . 反正放工返到屋企d人都訓撚晒 組唔到人打 . 唯有自己三開自己組自己

幾時先有私服 , 想自己整黎當單機玩

利申 貝婷公測玩到人偶更新(諗諗下原來自己鍊金都全R1 左)
個acc應該仲有千幾ap未用

講真,有私服都玩唔返以前嗰種一齊生活一齊地城嘅感覺
最緊要都係嗰類成堆人係愛爾琳生活嗰種感覺
黑色沙漠都係幾自由多生活,但係就係冇瑪奇嗰種感覺
好難形容,嗰陣俾個fd帶入愛爾琳
見佢神矛加半神又變身又鍊金術水炮秒人火噴又屈機石像風車仲勁過我重擊
之後慢慢玩落又識多咗人
享受佢主線嘅劇情
可惜某啲古靈精怪嘅改版同戰鬥系統
同埋最最最重要,朋友慢慢冇玩
搞到冇咩動力玩落去

你一定係未玩過未有新大陸之前既瑪奇
果時是但係提爾克那開個營火都識到人

嗰陣我個fd叫我玩,我仲唔識嘢,話悶
真係好正

好記得果陣8條友打貝卡 , 打一間房都十幾分鐘, 打3-4個鐘真係好正常
入下間房前開營火回黑血
share蘋果果d食物
最記得果陣打柱見到鬼魂,我呢d純魔師即刻變廢柴
真係好正

嗰嗰頭頂頂住條羽毛 好懷念啊
真係好正

好記得果陣8條友打貝卡 , 打一間房都十幾分鐘, 打3-4個鐘真係好正常
入下間房前開營火回黑血
share蘋果果d食物
最記得果陣打柱見到鬼魂,我呢d純魔師即刻變廢柴

講起share嘢食,成日食太多變咗死肥仔
跟住係咁食生果減肥
想當年儲旋風箭書頁,打到風8果下開心到
宜家港服仲有無? 定係得番台服?
同埋 係唔係已經開唔到新AC
利申 新手未玩過 成日想試下玩 但整唔到個BEANFUN

佢港台同ser
不過裝beanfun係最煩嗰個位
Beanfun整黎真係多鳩餘

佢港台同ser

開AC 佢話要我用台灣電話

佢港台同ser

你搵beanfun hk吖
瑪奇冇分港台但beanfun有
玩左6年左右
最鍾意係以前杜7s 打pvp

佢港台同ser

收工番去試下
BTW 其實仲有無人玩緊

佢港台同ser

收工番去試下

人就一定有,不過新手會少啲
玩左6年左右
最鍾意係以前杜7s 打pvp

我就斷斷續續玩咗一個中學生涯
冇曬技術成份啦
冰反乜鬼磨到2046先1隻
我愛魯艾莉 好懷念,不過而家一on 個friend list 全灰,玩單機
新手應該玩咩Ser
依加真係唔使再咩n+1乜反物反
開技轟過去就係

魯艾利真係好型
同好啊,仲有變熊嘅魔法師

冇記錯貝婷係最多人
新手去貝婷會好啲
開技轟過去就係

魯艾利真係好型

冇記錯貝婷係最多人
新手去貝婷會好啲

唔該晒巴打
開技轟過去就係

魯艾利真係好型

冇記錯貝婷係最多人
新手去貝婷會好啲

唔該晒巴打

好懷念G1-G3個段時期, 大家主力打地城, 會開營火同朋友坐低傾計, 個陣真係覺得自己係瑪奇呢個平行時空生活緊

利申: FD LIST全灰 , 依家耐唔耐會ON下, 不過都係SOLO/掛機

出左精練就勁多人脫坑
我最後連公會都冇入 . 反正放工返到屋企d人都訓撚晒 組唔到人打 . 唯有自己三開自己組自己

利申 貝婷公測玩到人偶更新(諗諗下原來自己鍊金都全R1 左)

見佢神矛加半神又變身又鍊金術水炮秒人火噴又屈機石像風車仲勁過我重擊
之後慢慢玩落又識多咗人
享受佢主線嘅劇情
搞到冇咩動力玩落去

隻game推新大陸其實係行錯左路
當時玩家數已經開始回落
出埋新大陸分散玩家群
搞到變左單機game

我好多fd都係出完新大陸變得太冷清唔玩sosad
用唔到beanfun嘅人我等等係到擺條link,跟住做就入到。
情況適用於大部分裝左beanfun,ie都無辦法detect到beanfun嘅人。

出左精練就勁多人脫坑

之後慢慢玩落又識多咗人
享受佢主線嘅劇情
搞到冇咩動力玩落去

隻game推新大陸其實係行錯左路
當時玩家數已經開始回落
出埋新大陸分散玩家群
搞到變左單機game

我好多fd都係出完新大陸變得太冷清唔玩sosad

咁我覺得新大陸係ok嘅
但係佢係新大陸做嘅嘢就太單機化
如果係做到啲多人合作啲嘅玩法會好好多
淨係拎住支嘢係到探險拎ap邊個都悶啦
如果佢刻畫巨人精靈之間的矛盾再深啲
加重啲對立色彩應該會好玩啲
Eg種族活動?

佢港台同ser

收工番去試下

人就一定有,不過新手會少啲

chan5仲有,但奢侈品物價好貴
又細工又大改戰鬥系統好撚ON9 G3玩到去精靈族出左之後玩到近住2K LV就頂唔順唔玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞