美國所有參議員正趕到白宮參與北韓簡報會

67 回覆
38 Like 0 Dislike
打先好講啦
美國時間星期三,幫佢星期三朝早開會香港都已經星期三食完晚飯
金仔今日係咪唔夠膽射?

金仔其實係咪自我封鎖消息,以為自己真係好打得?

射左幾百飛高射炮喇

花生已完,無料到

有種就核試,唔試正廢柴

晨早講左係星期三下午三點,班友好似盲撚左咁

明明而家華盛頓係上午三點都可以話而家開
歡迎北泡妹來港避難

晨早講左係星期三下午三點,班友好似盲撚左咁

明明而家華盛頓係上午三點都可以話而家開

香港星期四朝早返到公司人地應該啱啱開完會
金仔今日係咪唔夠膽射?

金仔其實係咪自我封鎖消息,以為自己真係好打得?

射左幾百飛高射炮喇

花生已完,無料到

有種就核試,唔試正廢柴

金仔都係淆底㗎啦
無話打, 應該想加強sanction
打口水仗啫
大家都係要個落台階
邊有可能打仗

烏克蘭東部戰爭咩黎
敍利亞內戰咩黎
邊有可能打仗

烏克蘭東部戰爭咩黎
敍利亞內戰咩黎

兩個擁核國家打杖喎

中東垃圾國家你點打都得啦,北韓話晒d廢都有導彈同咁多陸軍,重唔知佢核武水平去到邊,邊個夠膽打
邊有可能打仗

烏克蘭東部戰爭咩黎
敍利亞內戰咩黎

兩個擁核國家打杖喎

中東垃圾國家你點打都得啦,北韓話晒點廢都有導彈同咁多陸軍,重唔知佢核武水平去到邊,邊個夠膽打
邊有可能打仗

烏克蘭東部戰爭咩黎
敍利亞內戰咩黎

兩個擁核國家打杖喎

中東垃圾國家你點打都得啦,北韓話晒d廢都有導彈同咁多陸軍,重唔知佢核武水平去到邊,邊個夠膽打

北韓狗射得出先講啦
有核就驚你咩
邊有可能打仗

烏克蘭東部戰爭咩黎
敍利亞內戰咩黎

兩個擁核國家打杖喎

北泡堆陸軍最盡咪打到首爾變火海
無空軍=陸軍等死
飛機就有得打
打北韓同已經淪為支爆之流
講左百幾次都係咩都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞