美國所有參議員正趕到白宮參與北韓簡報會

67 回覆
38 Like 0 Dislike
Source: 路透社
http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN17Q1LR

補充:對上一次發生呢種事係布殊打伊拉克前夕。
拋9金仔,金仔射就即死
唔射就比人睇穿底牌
可能真係炸佢
更正:對上一次唔係因為伊拉克,係仲有兩個其他原因

source: https://en.wikipedia.org/wiki/Closed_sessions_of_the_United_States_Senate

Ratification of the New START Treaty
December 20, 2010

Impeachment trial of G. Thomas Porteous Jr. (final deliberation on verdict)
December 7, 2010

The Plame affair and the Bush administration's role in pre-Iraq War intelligence
November 1, 2005
開國以來淨係開過五十次呢種closed session,今次絕不尋常

認真post無人理
開國以來淨係開過五十次呢種closed session,今次絕不尋常

認真post無人理

狼來了太多次
因為太多五毛用唔同topic 洗版。分散哂注意力

認真post無人理

邊50次

認真post無人理

狼來了太多次

我就唔信真係會打

認真post無人理

狼來了太多次

真係打得成先算啦
聽下present 比下grade 姐==

認真post無人理

邊50次

上面有wiki source
聽下present 比下grade 姐==

認真post無人理

邊50次

上面有wiki source

打啦打啦!搵連登仔幫北泡女埋單
午餐肉已買
又黎得個講字
彈劾當勞侵?
可能傾稅改
金佬唔核試 唔做野
美帝點有名義出兵 雖然佢都應該唔想打殘佢 冇好處
支持金佬逼美帝出手 想睇新玩具
唔係禮拜三咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞