感情變淡分手到底係咩玩法

109 回覆
55 Like 3 Dislike
因工作緣故大家愈來愈少見
感情都漸漸因此而變淡
你又淡我又淡
以往既火花依家再無辦法係大家身上搵返
咁無火花當然就想制造多d火花啦
而當自己淡左、唔開心既時候
都仲願意花心力去諗點樣繼續維繫段感情
換返黎既卻好似只係女朋友既冷對待
完全無拍拖既感覺

變淡真係大曬?
有邊段關係唔會變淡會一直保持到熱戀?
變淡左又想唔洗付出但又可以重燃火花?

真係得佢先識答

搵到一句好到肉既說話
係我覺得好適合黎形容我同佢段關係

"Never allow someone to be your PRIORITY while allowing yourself to be their OPINION"

呻完
繼續返工
感情都漸漸因此而變淡
你又淡我又淡
完全無拍拖既感覺

變淡真係大曬?

真係得佢先識答

搵到一句好到肉既說話

"Never allow someone to be your PRIORITY while allowing yourself to be their OPINION"

呻完
繼續返工

自屌左先
製造先岩
感情都漸漸因此而變淡
你又淡我又淡
完全無拍拖既感覺

變淡真係大曬?

真係得佢先識答

搵到一句好到肉既說話

呻完
繼續返工

屌灰到係咁打錯字
OPTION先岩
感覺呢d野
雙向既
往往就係你着緊時佢唔緊
佢緊時你唔緊
不如諗番個時自己有咩吸引佢
吸番佢番黎而唔係亂諗野令佢覺得煩
維繫先係最難,靠雙方,如果有一邊要走講咩都無用
要分就分架啦 你想有咩講法
慘得過變淡但係分左一直都放唔低仲好掛住佢
我覺得冇咩所謂
感情冇可能一直都熱戀期

維繫都唔會係單方面既事啦
佢冇心繼續咁咪由佢
只係變左做親人既關係姐
利申 我都經歷緊 有d想分手
根本就避免唔到
一字咁淺
就係條女變咗心
其他一切都係吹出嚟嘅姐
睇開啲啦
女人係咁
我明 我真係明
我同我男朋友幾個星期都可以冇聯絡
其實旁觀者一睇就覺得我地係分手
只係我同自己講 佢一日未講出口 名義上我地都仲一齊緊
只係唔愛
算啦,一方面無心維繫點都係要散㗎。。隊返幾支聽日再望出去,大把人好過依家嗰個
感覺呢d野
雙向既
往往就係你着緊時佢唔緊
佢緊時你唔緊
不如諗番個時自己有咩吸引佢
吸番佢番黎而唔係亂諗野令佢覺得煩

我直頭覺得佢想著緊都著緊唔返
好似有心無力咁
只係變左做親人既關係姐
利申 我都經歷緊 有d想分手

好似親人咁 但其實只係得你咁諗

如果佢都係咁諗 就唔會同自己既親人斷絕關係
一字咁淺
就係條女變咗心
其他一切都係吹出嚟嘅姐
睇開啲啦
女人係咁

未必係變心既...因為我自己都覺得有淡左
大家都有問題

只係耿耿於懷點解佢無想主動去改善段關係既心
好大機會未玩夠 想識個個新
我明 我真係明
我同我男朋友幾個星期都可以冇聯絡
其實旁觀者一睇就覺得我地係分手
只係我同自己講 佢一日未講出口 名義上我地都仲一齊緊

其實我都係咁 好似好地地
但我忍唔住掘曬所有問題出黎

講多兩句就發現大家浪費緊大家時間做緊無意義既野
過左熱戀期
先係真正考驗開始
睇清一個人本性 唔再因爲幾愛你做幾多事討好你
人係咁架啦 貪新忘舊
好快你條女就會搵個吸引到佢既人
淡只不過籍口黎
永遠揸住女人青春好寶貴 我應該搵個更好嘅
而家速食時代 仲邊有人同你講忍耐 扶持呀

我係過來人呀
岩呀 冇可能每段感情都永遠係熱戀期
過左熱戀期入穩定階段會冇左熱情,係既
但係互相依賴既心依然會係度,只係愛對方既模式由日日痴埋一舊變左心靈上既依賴

話淡左而分手既根本係唔愛

2個月前都係呢個原因比人飛左
一字咁淺
就係條女變咗心
其他一切都係吹出嚟嘅姐
睇開啲啦
女人係咁

大家都有問題

你以為啦
一字咁淺
就係條女變咗心
其他一切都係吹出嚟嘅姐
睇開啲啦
女人係咁

大家都有問題

你以為啦

你摺撚柒啦好撚好笑咩
屌你老母最撚憎你呢d仆街懶係好笑咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞