得罪講句 熱狗台D論政節目真係熱狗也不屌

79 回覆
14 Like 5 Dislike
唔只係節目技巧問題,而係功力問題,不通文史哲投巧高如黃洋達,講2句就露晒底啦~ 盧思達一個屌打晒你成個台~
不服來辯~
唔只係節目技巧問題,而係功力問題,不通文史哲巧高如黃洋達,講2句就露晒底啦~ 盧思達一個屌打晒你成個台~
不服來辯~
黄洋達演說技巧係唔錯,因為佢陣地痞味搞到氣氛易入腦,但辯論就唔太得,記得有幾次同泛民單對單拗都顯得劣勢。
黃洋達係無論述可言

同茶餐廳阿伯講時事一樣
熱狗唯一的論述來自陳雲,但陳雲有上過熱狗台嗎??
如果陳雲上到位/搵到新碼頭,熱狗一定變棄卒
黄洋達演說技巧係唔錯,因為佢陣地痞味搞到氣氛易入腦,但辯論就唔太得,記得有幾次同泛民單對單拗都顯得劣勢。

坊間嘅「論政節目」通常都係讀報紙,881/903 都係,只係準備/演說技巧好好多。

聽節目有幾何係聽內容(文史哲)?
以前應該得蕭若元嘅節目有啲內容(真係有準備,但係一講到自身利益,就成個怨婦思維,我就skip)

梁錦祥嘅節目都係好好內容,就其係另類宗教史(Zeke Li),簡直係我對非主流歷史嘅啟蒙。(舊年飛兩次去中東,唔多唔少係因為個節目)

所以而家我網台我好少聽。
其實毓民都好廢, 並唔係大家吹捧到咁把炮

為左陳云根一條友, 同多少人決裂左?

梁天琦、青政、盧斯達、Tiffany etc.

然後養狗咬春袋

青山派首席榮譽駐乜登會長 又來狗噏

講「論政節目」,可以離題都咁,似乎病入膏肓

坊間嘅「論政節目」通常都係讀報紙,881/903 都係,只係準備/演說技巧好好多。

以前應該得蕭若元嘅節目有啲內容(真係有準備,但係一講到自身利益,就成個怨婦思維,我就skip)

梁錦祥嘅節目都係好好內容,就其係另類宗教史(Zeke Li),簡直係我對非主流歷史嘅啟蒙。(舊年飛兩次去中東,唔多唔少係因為個節目)

點睇享利?我有時睇到佢節目,講既野都唔錯
熱時以前係聽d主持讀報紙
毓民D節目聽一集就得,因為集集過D野都一樣
毓民D節目聽一集就得,因為集集D野都一樣

我知道享利而家係Barry都做,但係已經過咗我會聽節目嘅時代。

Zeke Li話會再做返MyRadio節目,依個就會期待。

大部分都係講私怨 是非

失業廢老最啱依啲節目,唔係無嘢精神寄託,好易死。

大部分都係講私怨 是非

熱狗就係鐘意搞是非 私怨 , 所以佢地鐘意聽

你都好鍾意「搞是非私怨」,真係「失業廢老」,fit晒你啦。

大部分都係講私怨 是非

你都好鍾意「搞是非私怨」,仲係「失業廢老」,fit晒你啦。

大部分都係講私怨 是非

你都好鍾意「搞是非私怨」,仲係「失業廢老」,fit晒你啦。

post 我張身份證黎睇睇? 一味淨係識抹黑
連 代議政制 同 直接民主都唔識分

你係失業,係事實。
你係大過我,又係事實。
上網上fulltime,要知道你嘅online時數有幾難?

引述你係其他post嘅內容綜結論。

我知道享利而家係Barry都做,但係已經過咗我會聽節目嘅時代。

Zeke Li話會再做返MyRadio節目,依個就會期待。

barry個台好似都搞得唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞