臭雞!食烤肉埋單$2200 玩具店老闆要求AA制與新相識女伴互毆

147 回覆
12 Like 37 Dislike
旺角彌敦道628號瓊華中心,昨晚11時許,一對相識兩日的男女,在6樓烤肉店「牛角」消夜後,埋單2,200元。現場消息稱,男方提出「AA制」,但女方則要求對方請自己,雙方因此發生爭執,繼而糾纏互相推撞,結果兩敗俱傷,店員見狀報案。

警員接報到場調查,37歲姓翁男子為玩具店老闆,他鼻擦傷,事後用現金埋單,而38歲姓王女子報稱手指流血及頭痛,一併由救護車送院。警方經初步調查,兩人分別涉嫌普通襲擊及襲擊致造成身體傷害被捕。

老女人奉旨食人

有無人識佢?
蝦女仔就係唔啱
18歲就話請啫,38歲倒貼都唔撚制
蝦女仔就係唔啱

係囉 不過呢個係中女 仲諗住會有人同你奉旨埋單
仲以為自己18歲?
牛角咁貴嘅咩
唔係真係諗住搵毒撚埋單呀
應該係女事主諗多左 ,要請都唔會請個三十幾歲
聽講個男係信和地庫賣中古game
經常呃人訂貨但冇貨唔退訂
睇張相條老港女都巢晒皮啦

佢屋企無鏡?

仲想食人一餐
條仔對住佢都食得落飯
瓊華理d地方有咩可以食到2200
瓊華理d地方有咩可以食到2200

牛角係單點
一碟肉四五塊都 七八十蚊
個女人原來38
預見到好多ptgf既將來
信和之虎
男既本身諗住請佢,女既本身都覺得果會請佢
所以個女既係咁點貴野,最後埋單二千幾
男心諗:本身幾百都諗住請,而家二千幾,梗係aa啦
女心諗:屌,aa早講啦,早知我唔叫咁貴,而家我要俾一千,咁撚貴梗係唔肯啦
女心諗:屌,aa早講啦,早知我唔叫咁貴,而家我要俾一千,咁撚貴梗係唔肯啦

講到似層層
莫非你係當事人

你睇通晒啦 屌

你睇通晒啦 屌

你睇通晒啦 屌

拎黎賤 食牛角都食左兩千二
明明就係個女嘅見岩岩識唔想個男俾哂就講AA.跟住個男就大男人主義上身係都要俾哂,所以就打起上黎!
中女找人埋單....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞