admin不如整個block人 人地就睇唔到你講野

90 回覆
71 Like 11 Dislike
呢家得block人 就睇唔到果個人既野
不如整返個block人 人地就睇唔到你既野
咁樣可以解決到啲成日解密人地啲野果班on9
又可以唔比某啲會員睇到之後入黎搞搞震

訓唔著無啦啦諗到呢樣野
好似幾得意 希望各位admin可以考慮下
老實講,你到底知唔知自己講緊啲乜
姐係我bolck9你,你就睇唔撚到我開po同留言,咁啲解密狗咪自己單機囉
老實講,你到底知唔知自己講緊啲乜

你睇多次先
姐係我bolck9你,你就睇唔撚到我開po同留言,咁啲解密狗咪自己單機囉

冇錯啦喵

冇錯啦喵

有聲
嘩好撚醒呀
你好撚醒
嘩好撚醒呀

講下有冇用啦
你好撚醒

比啲意見啦
嘩好撚醒呀

講下有冇用啦

你block我
人地quote你
我再quote咪睇到你[member]入面講咩囉
嘩好撚醒呀

講下有冇用啦

你block我
人地quote你

佢連你post都睇唔到 咁咪得
嘩好撚醒呀

講下有冇用啦

你block我
人地quote你

佢連你post都睇唔到 咁咪得

直接偷你POST,又唔係無分身/朋友
咁咪開多個account囉
連登ac要有有幾難
登出都睇到你啦
登出都睇到你啦

加密左登出就睇唔到啦
除非佢用第二個ac入黎解密 到時咪再block佢
連登ac要有有幾難

到時佢用另一個ac黎解密 可以再block佢
就算朋友share比佢睇 佢都用唔到自己ac入黎解密
不如過4分1會員block 動議直接Del account

最後admin決定
連登ac要有有幾難

到時佢用另一個ac黎解密 可以再block佢
就算朋友share比佢睇 佢都用唔到自己ac入黎解密

出去開個解密POST/放去其他平台都得
不過你係唔想見到佢係你個POST出現就滿意,你個方法係WORK
收皮啦
整個block人咪人人都admin
on99
咁仲要admin來把鬼?

最後admin決定

連登有十萬會員

咁講喇
舊登既加密係quote先睇到
條友齋留粒icon唔講野 又無人quote
分分鐘無人知佢加咗密

邊似e到呀豬呀狗有ac就直接睇得

最後admin決定

連登有十萬會員

咁講喇
舊登既加密係quote先睇到
條友齋留粒icon唔講野 又無人quote
分分鐘無人知佢加咗密

邊似e到呀豬呀狗有ac就直接睇得

但舊登唔洗有AC都解到密

最後admin決定

咁陳巧文上高登都會俾人BAM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞