覺唔覺熱狗同城邦派應該全體殉道?

14 回覆
16 Like 2 Dislike
佔領尖沙咀失敗、反蝗又唔關佢地事、騎劫網廿三又衰左、永續搞唔成、建國遙遙無期、移民又無錢、方舟又無左回事、海外建國計劃無進度、熱狗仔隊又影得果兩張廢相,宜家仲清算毓民失敗,成個組織一事無成,入面全部都係人生loser,d所謂大粒都係失業廢老、夜班看更之流,你話唔去死仲有咩用
咁講下講下,佢地成班真係冇做過野喎
咁講下講下,佢地成班真係冇做過野喎

有, 用各種名目叫大家課金囉

一直做緊

仲有引起網民對多d時事評論
i.e 鬧交
我絕對支持 資助火柴一包
張角之流
永續基本法 其實吸引唔到幾多中產支持
佢地對呢類組織不嬲反感開 但主要可吸納年輕票
但係站向年輕人角度, 係要港獨, 不過佢地開口埋口都屌港獨
輸左陳雲話自己先係真正港獨 將其他人打成假港獨
好肉酸, 仲要日日想消滅哂反對佢地既人 諗太多
希望陳浩天可以出句聲,陳雲日日屌9獨派
【青山派不願面對】立場飄移 梁天琦:現實操作上一定要靠城邦論。https://www.youtube.com/watch?v=6FcEytDNG1I
佔領尖沙咀失敗、反蝗又唔關佢地事、騎劫網廿三又衰左、永續搞唔成、建國遙遙無期、移民又無錢、方舟又無左回事、海外建國計劃無進度、熱狗仔隊又影得果兩張廢相,宜家仲清算毓民失敗,成個組織一事無成,入面全部都係人生loser,d所謂大粒都係失業廢老、夜班看更之流,你話唔去死仲有咩用

咁多計劃都係填番選舉開支個氹先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞