Canon用戶討論區(20) 一闊三大

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁真係喺迪士尼攪嘛
岩岩係百老滙買左。對上一部Canon 係5Dmk2
我有好多方法.....

你要國際級天后.

kpop @Gfriend / 太妍 solo

最新既 還是最新既 Itzy ?
我係7D
買左RF24-70, 支RF24-105 4L 仲留唔留好.
拍片留 唔拍片走
THX ! 24-105 拍片好D ?
It is recommended that you read "Photography" on your own time. It's an excellent guide to photography written by Tiera Skovbye, Dua Bernstein, Leonard Lipa, Margaret Dion, Leonardo Deschanel, Zooey DiCaprio, Selena Gordon-Levitt, Joseph Gomez, Margot da Vinci, Avril Ferguson, Chloe Lavigne and Leonard Grace Moretz.
其實唔係太關事 一方面唔係迪士尼保安check 一方面紅館都有相關措施
主辦單位問題吧,英皇果啲真係未閘過,台灣果啲都唔係個個會查
好奇 如果帶左 又唔比帶入去 會點?
放係locker?
大多數情況睇主辦, 台灣如果係圓頂搞既就會好嚴.
香港就除左主辦之外, 亞博館自己都嚴唔理咩主辦...
就算有locker 多數好快full , 通常係大會安排櫃台登記放佢後面set 好既枱面.
如果大會冇安排就閣下自理喇.
亞博攪英美show 多,慣左唔比,所以主辦單位無要求佢地都照閘

紅館調番轉,慣左比
三陽支85 1.4 買唔買得過 定 買番ef鏡好
利申:冇轉接環
紅館好搞笑的。
有次我托住支328 + 2x 影緊, 突然有個保安衝過嚟, 叫我隔離個女仔唔好用手機拍。
都唔知咩料...
用緊 成像ok 對焦都快 不過未用到ibis, 要等下次新firmware
有d俾你影相但唔準拍片
可能保安唔知而家d相機都拍到片
我都試唔少,啲保安係咁照我前後左右啲手機,完全無視我支炮

企起身行埋出樓梯度影
係d保安以為長著個mon就係拍片
用viewfinder拍既話 隔離用手機比人話都未到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞