巴塞去踢英超應該前六都入唔到

14 回覆
34 Like 5 Dislike
英超六弟都輸少過佢
英超差唔多場場大戰,點同得西甲咁輕鬆,同拖肥、修頓、狼隊、般尼比得上既西甲BIG4以外球隊大概都係得皇蘇黃潛,但似諾域治咁廢既就一大堆,咩愛滋狗、雷加利斯、馬略卡、切爾達、艾拉維斯、華拉度列

西甲勁多一係唔進攻,一係唔防守既ON9隊
西甲難贏過歐聯
英超做升降機都成億成億咁賺,西甲嗰D....
我諗Valencia, Bilbao, betis , getafe都唔差得過你講個d既
:美斯適應唔到英超
: 佢對英超隊入過好多球喎 去到英超佢場場456 啦

冇如果 如果疤係英超球隊又唔會係今日既踢法
一早講左巴塞黎英超 屎篤城都唔會夠踢
人地兩場先輸7球
一場嚟
西甲學英超咁樣均富制度
今年痢攞英超攞左160m
降班隊都有100m + 下季30m 降班基金(parachute scheme)= 130m

疤 同鍠破產都似
西甲個轉播費制度就係將所有resources 放落兩隊superpowers 到
鍠疤加埋食左7-80% 轉播費
英超世界第一 皇馬巴塞都唔敢去英超值明自己
都唔係第一日既事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞